Nachtmann Noblesse

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Nachtmann Noblesse

Bent u op zoek naar hoogwaardig glaswerk? Dan is de serie Nachtmann Noblesse geschikt voor u. Het Duitse merk Nachtmann bestaat al sinds 1834 en staat voor pure luxe. Het draait bij dit bedrijf allemaal om kwaliteit en vakmanschap. De serie Noblesse bestaat uit diverse artikelen zoals whiskyglazen, karaffen en longdrinkglazen. Heeft u een heerlijk diner met vrienden en familie op de planning? Dan maken Nachtmann Noblesse glazen uw tafelsetting helemaal af!

Nachtmann Noblesse karaf

Bij Woldring heeft u een ruime keuze uit luxe servies en glazen in vele vormen, kleuren en materialen. Naast prachtige Nachtmann glazen bestelt u bij ons ook eenvoudig een Nachtmann Noblesse karaf. Deze stijlvolle glazen fles is gemaakt van loodkristal. Dit materiaal zorgt voor een optimale zuiverheid en geeft de karaf een prachtige schittering als er licht op valt. Het sterke materiaal is vaatwasserbestendig. Hierdoor kunt u uw Nachtmann Noblesse karaf en bijpassende glazen na gebruik eenvoudig reinigen.

Nachtmann Noblesse whiskeyglas

U drinkt uw whiskey in stijl met een Nachtmann Noblesse whiskeyglas! Uiteraard kunt u ook vele andere dranken nuttigen met de glazen uit de prachtige collectie van Nachtmann. Naast de Noblesse serie vindt u bij Woldring onder andere Nachtmann Highland en Imperial producten. Welke glazen of karaffen u ook kiest, u krijgt altijd artikelen van hoge kwaliteit geleverd. Bekijk direct online het hoogwaardige onze uitgebreide collectie met onder andere het Nachtmann Noblesse whiskeyglas.

Nachtmann Noblesse set

Bent u een startende wiskeydrinker of zoekt u als ervaren drinker nieuwe glazen? Dan raden wij u de Nachtmann Noblesse set aan. De karaf en glazen hebben dezelfde vormgeving en vormen zo een stijlvol geheel. Hierdoor is de set niet alleen handig om van uw whiskey te genieten, het staat ook prachtig als decoratie op uw tafel. De Nachtmann Noblesse set is mooi om te krijgen, maar nog mooier om te geven. Het is een ideaal cadeau voor wiskeyliefhebbers. Bestel vandaag nog dan zorgen wij ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk geleverd krijgt.