Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Patisse

1 producten

Patisse

Als bakliefhebber kun je je hart ophalen bij Patisse. Dit Nederlandse merk heeft bakvormen en bakaccessoires van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Deze hebben een handige antiaanbaklaag waardoor je baksel niet aan de bakvorm blijft plakken en makkelijk schoon te maken is. Bij Patisse is de keuze reuze. Er is bakgerei in verschillende vormen, maten en materialen. Maak bijvoorbeeld een koekje van eigen deeg op een stalen Patisse bakplaat of een overheerlijke quiche in de siliconen Patisse quichevorm. Ook de Patisse poffertjespan van gietaluminium mag niet ontbreken. Kortom: als taartenmaker of koekjesbakker moet je bij Patisse zijn!

Patisse Springvorm 

Geen gestoei en geknoei om je taart uit de bakvorm te halen. Met de Patisse springvorm komt je taart makkelijk los van de bodem. Klap simpelweg de hendel open waardoor de rand van de bakvorm loskomt van de bodem. Je taart weer opbergen? Plaats de rand weer om de bodem en klap hem weer dicht. Dat is toch ideaal?! Patisse springvormen bestaan uit ECCS staal wat zorgt voor een optimale warmtegeleiding waardoor je gerecht mooi egaal bruin wordt. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je baksel niet aan de Patisse springvorm blijft plakken bij het openklappen. Patisse springvormen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo kun je voor elk gezelschap, groot of klein, een passende taart maken. 

Patisse Premium

Voor tulbanden met een wow-effect en zwarte bakvormen die bij elke keukenstijl passen, is er de Patisse Premium collectie. De vormen uit deze Patisse Premium collectie bestaan uit hoogwaardig materiaal. Zo bestaan de tulbanden uit zwaar gietaluminium en de andere Patisse Premium bakvormen uit geëmailleerd staal. Deze materialen zorgen voor een optimale warmtegeleiding. Hierdoor wordt je baksel mooi egaal bruin en komt het gedetailleerder uit de vorm. Liever een bakvorm in een andere kleur? Kijk dan ook eens bij de andere Patisse collecties

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews