Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Pip Studio servies

0 producten

Pip Studio servies

Gedetailleerde dessins

De ontwerpen van Pip Studio worden gekenmerkt door rijke en gelaagde designs, met een herkenbaar kleurenpalet. De detaillering en uitwerking van de dessins is net zo belangrijk als de kwaliteit van de materialen. Veel aandacht wordt ook besteed aan de afwerking van de uiteindelijke producten.

Pip servies

Anke van der Endt studeerde in 1996 af aan de Design Academy in Eindhoven. Zij werkte daarna als freelance designer voor verschillende bedrijven. Omdat Anke het liefst producten creëert naar haar eigen visie besloot zij in 2007 een label op te richten. Pip speelt een centrale rol in het merk en is Anke’s alter ego. Pip neemt haar fans mee op reis en op zoektocht naar inspiratie voor elke nieuwe collectie die zij maakt. Deze verhalen zijn het leidmotief, of zo je wilt de ziel van het merk. Met de bijnaam uit haar jeugd en haar studio, was de merknaam ook snel gevonden.

Omring jezelf met Pip creaties en vier het leven!

Pip’s studio maakt alledaagse producten, vooral zaken die zij zelf niet naar haar eigen smaak kan vinden. Door haar oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde designs, krijgen deze collecties een kwinkslag met als doel een sprankel te geven aan het dagelijks leven. Deze design visie wordt verwoord in Pip Studio’s motto, ‘Happy products for Happy people’.

Pip Studio collecties

Pip volgt altijd wat haar hart haar ingeeft, en blijft trouw aan haar intuïtie. Zij legt de lat hoog, aan het gebruik van de mooiste materialen en de beste ‘make’ wordt niet getoornd. Haar collecties zijn nooit op zichzelf staand en vormen altijd onderdeel van een groter geheel. Het bijzondere is dat Pip’s ethos hartveroverend is, zij raakt zonder daar bewust mee bezig te zijn een universele gevoelige snaar.

Pip laat zich niet leiden door mode of trends; zij doet wat zij zelf mooi en leuk vindt en anders niets. Dit lijkt controversieel en tegenstrijdig, maar dat is het niet. Haar mix en match collecties veroverde binnen een mum van tijd alle toonaangevende warenhuizen en speciaalzaken in Europa.

Pip Studio La Majorelle

Met de Pip Studio La Majorelle collectie brengt Pip Studio we een eerbetoon aan de prachtige botanische tuinen met zijn grote verscheidenheid van kleurrijke bloemen en bomen van over de hele wereld. Het is een levendige weergave van bloemen speels gecombineerd met een knipoog naar de palmbomen en nieuwsgierige apen. Door de stippen en strepen in het artwork krijgt dit ontwerp een verrassende uitstraling met een moderne twist.

De Pip Studio La Majorelle collectie bevat ook glaswerk met een sprookjesachtige gouden landschap.

Pip Studio Blushing Birds

East meets West in de mooie Pip Studio Blushing Birds collectie. Deze lijn is geïnspireerd op de landschappen en het vakmanschap uit beide werelden, invloeden van de verschillende culturen creëren spannende nieuwe contrasten en zijn een mooie blend in dit design. Tropische vogels en exotische bloemen zijn gecombineerd met de klassieke Pip details. De unieke combinatie van porselein en hout staan prachtig op elke tafel.

Naast het servies bestaat de Blushing Birds collectie uit tafel- en keukentextiel en woonaccessoires. Beschikbaar in de verschillende kleurgroepen: blauw, wit, khaki, rood. Alle kleuren zijn perfect met elkaar te combineren.

Pip Studio Early Bird

De Pip Studio Early Bird servies collectie van Pip Studio bestaat uit een diversiteit van patronen, ontworpen om te mix & matchen en creëren een uniek speels effect door het gebruikte artwork. We werkten met een basis van rustige kleuren, een subtiele print langs de rand, in combinatie met een opvallende illustratie van romantische rozen. De bestseller uit deze collectie; de verfijnde Early Bird illustratie met mooie kersenbloesem, staat nog steeds centraal en is versierd met onze beroemde rood-witte streep met gouden details.

Alle items zijn verkrijgbaar in drie kleurgroepen; kaki, roze en blauw en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden zowel binnen als tussen de kleurgroepen.

 

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews