Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Pizzabord

6 producten

Pizzabord

Ben jij een groot liefhebber van pizza? Dan is een pizzabord een absolute musthave in jouw servies collectie! Een pizzabord is een grotere variant van een dinerbord met een afmeting rond de 32 cm. Door de grote afmeting past elke pizza gemakkelijk op een pizzabord. Voor welk pizzabord ga jij?

Pizzabord wit

De traditionele kleur van een pizzabord is wit of crème. De rode kleur van de pizza geeft een mooi contrast met het witte bord. Ook wordt deze kleur vaak gebruikt in pizzeria's. Op Woldring vind je een groeiend aanbod in witte pizzaborden. Zit hier niets voor jou tussen? Bekijk dan eens de collectie onderborden, deze zijn vaak ook geschikt voor het stijlvol serveren van pizza's!

Pizzabord zwart

Ben je op zoek naar een pizzabord voor in jouw servies collectie maar wil je niet iets traditioneels? Kies dan voor een zwart pizzabord! De kleur zwart geeft het serveren van pizza's een luxe uitstraling. Daarnaast komen de verschillende kleuren nog beter uit op de donker ondergrond. Combineer het zwarte pizzabord met een kleurrijke placemat voor een opvallende look op jouw gedekte tafel!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews