Klantenservice
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Porselein van Villeroy & Boch

Binnen het serviesassortiment van Villeroy & Boch bestaan er twee hoogwaardige kwaliteiten porselein. Te weten; premium porselein en premium bone porselein.

Wat is Premium Porselein?

Premium Porselein, soms ook wel Premium Porcelain genoemd, is een doorontwikkeling op het klassieke en standaard porselein. Villeroy & Boch is erin geslaagd edelwit porselein te verenigen met het gebruiksgemak van het klassieke porselein. Door deze specifieke samenstelling van grondstoffen houdt Premium Porselein beter warmte vast, waardoor gerechten met een optimale temperatuur geserveerd kunnen worden.

Villeroy & Boch Premium Porselein

Villeroy & Boch garandeert met het Premium Porselein een materiaalsoort van hoge kwaliteit, minder kans op chips en krassen en is lang leverbaar. Daarnaast zijn de verschillende servies collecties van Villeroy & Boch goed te combineren omdat het Premium Porselein dezelfde kleur wit is.

Premium Porselein is praktisch in gebruik

Na een lekkere en gezellige maaltijd veel tijd kwijt zijn met het schoonmaken van je servies? Met de Premium Porselein serviezen van Villeroy & Boch is dat verleden tijd. De serviesdelen, gemaakt van het hoogwaardige Premium Porselein, zijn vaatwasmachinebestendig. Ook kun je deze probleemloos gebruiken in de magnetron.

Voordelen van Premium Porselein

  • Servies collecties van Villeroy & Boch zijn goed te combineren
  • is vaatwasmachinebestendig
  • is magnetronbestendig
  • is hygiënisch en smaakneutraal

Populaire Premium Porselein Serviezen

Wilt u het assortiment van Premium Porselein serviezen van Woldring zien? Bekijk dan hier de meest populaire Premium porseleincollecties van Villeroy & Boch:

 

Premium Bone Porselein

Premium Bone Porselein is een wit-kleurig porseleinsoort die doorschijnend dun is en een zachte glinsterende glans heeft. Om porselein nog hoogwaardiger te maken, voegt Villeroy & Boch de as van verbrande runderbotten toe, tot wel 50 procent. De toevoeging van de beenderas maakt het eindproduct keihard. Deze porseleinsoort heet premium bone porselein. Het is van hoogwaardige kwaliteit en is echt een luxe porseleinsoort. Premium Bone Porselein is wit van kleur en kenmerkt zich doordat het dunne materiaal, een lichtdoorlatend effect heeft. Hoewel het een dun en licht materiaal is, doet dit niet af aan de stevigheid ervan.

Voordelen van Premium Bone Porselein

  • Servies collecties van Villeroy & Boch zijn goed te combineren
  • is vaatwasmachinebestendig
  • is magnetronbestendig
  • is hygiënisch en smaakneutraal

Populaire Premium Bone Porselein Serviezen

Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.630 reviews