Ritzenhoff Champus

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Ritzenhoff Champus

Ritzenhoff Champus champagneglas

Vanwege de productiemethode, het beperkte wijnareaal en het unieke karakter is champagne een bijzondere drank. De parelende bubbels zijn buitengewoon feestelijk en wereldwijd wordt champagne dan ook veelvuldig geschonken en gedronken tijdens feestelijke gelegenheden en speciale momenten. Op ieder moment van de dag kun je champagne serveren, of dit nu gaat om een champagne-ontbijt, jubileum of een Nieuwjaarstoast.

Deze alom gewaardeerde drank verdient een al even bijzonder glas in de vorm van de collectie Champus van Ritzenhoff. Exact 12,5 jaar geleden zag Champus het levenslicht. Sindsdien werd de collectie jaarlijks aangevuld met nieuwe designs. De elegant vormgegeven glazen zijn voorzien van zes nieuwe ontwerpen in de karakteristieke, stijlvolle metallic nuances die onlosmakelijk aan Ritzenhoff Champus zijn verbonden. Kortom, een extra stijlvol(le) gla(n)s voor speciale momenten.

De collectie Ritzenhoff Champus is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig kristalglas. De glazen hebben een inhoud van 0,2 liter, zijn 240 mm hoog en hebben een doorsnede van 70 mm. Alle glazen worden geleverd met een bijpassend servet (250 mm x 250 mm) in een luxe geschenkverpakking.