×
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,- anders €4,99
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Rorstrand Mon Amie door Marianne Westman

10 producten

Rorstrand Mon Amie door Marianne Westman

Het Rorstand Mon Amie servies is ontworpen door Marianne Westman in de jaren '50 en het heeft een witte ondergrond met blauwe bloemen. Mon Amie is een van de meest geliefde series van Rörstrand

Rorstrand Mon Amie

Mon Amie (Frans voor 'mijn vriend') debuteerde in de jaren vijftig, toen Marianne Westman het nu klassieke decoratieve patroon creëerde. Op een regenachtige midzomeravond, kreeg ze inspiratie voor die servies. In de loop der jaren is de blauwe bloemendecoratie een icoon geworden voor Rörstrand. Marianne Westman was een echte pionier in haar genre en wordt zelfs 'de moeder van Zweeds porselein' genoemd.

Rorstrand

Het is bijna 300 jaar geleden dat men begon met het maken van borden bij Rörstrand. Nu, talloze diensten en generaties later, biedt het Zweedse bedrijf nog steeds het meest gewilde porselein van Zweden aan. Met designiconen van Rorstrand Ostindia tot Filippa K is Rorstrand erin geslaagd een stijl te behouden die klassiek is, maar altijd met een eigentijds tintje. Dat vraagt ​​niet alleen een scherp oog voor actuele trends, maar ook een weigering om compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit of vakmanschap.

Terug naar boven