Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Royal Doulton Gordon Ramsay Maze

25 producten

Royal Doulton Gordon Ramsay Maze

Heb jij heel erg je best gedaan in de keuken? Dan is het tijd om je gasten in stijl hun gerechten te serveren! Het Gordon Ramsay Maze servies is perfect om hiervoor te gebruiken.Het Gordon Ramsay Maze servies is ontworpen door de beroemde chefkok Gordon Ramsay. Het porselein dat voor deze collectie is gebruikt is stevig, slijtvast en bestand tegen de vaatwasser, magnetron en oven. Hierdoor is het heel geschikt voor alledaags gebruik!

Gordon Ramsay Maze Video

Royal Doulton servies online kopen

Doulton & co. werd in 1815 opgericht door John Doulton en zijn twee compagnons. Deze pottenbakkerij liep erg goed, en in 1835 voegde John’s zoon, Henry Doulton, zich ook bij het team. Een groot fan van Doulton & co. was de Engelse koningin Victoria. In 1887 gaf zij Henry een onderscheiding, en vier jaar na zijn dood gaf Edward VII toestemming aan Doulton om Royal aan hun naam toe te voegen. Iets dat begon als een kleine pottenbakkerij groeide uit tot een inmiddels wereldbekend merk!

Niet de serviesset die je zocht?

Op zoek naar een andere serviesset? Op Woldring.nl staat een grote collectie serviessets van verschillende merken. Bekijk ook eens onze uitgebreide assortiment glazen!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews