Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Sambonet

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

115 producten:

Sambonet

Italiaanse kwaliteit

Sambonet, het merk wat staat voor Italiaanse kwaliteit en design. Elk Sambonet item is een uniek product gebaseerd op de geschiedenis, onderzoek, ontwikkeling en op originaliteit. Gemaakt met gerenommeerde ambachtelijke zorg, kwaliteit van de materialen, de nieuwste productietechnieken. De collecties vormen de perfecte combinatie van de Italiaanse uitmuntendheid, vakmanschap en goede smaak. Van traditioneel tot modern voor op de gedekte tafel of voor in de keuken.

Traditie

De 'roots' van Sambonet gaan terug naar 1856, wanneer Guiseppe Sambonet zijn diploma voor smid behaalde en zijn eigen bedrijf Guiseppe Sambonet opzette. In de jaren 60 sloten vele belangrijke ontwerpers zich aan bij het bedrijf en sinds 1997 is Sambonet een internationale leider in de productie van professioneel kookgerei en keukenproducten. Dankzij hun keuze voor duurzame materialen, leveren zij altijd kwaliteit.

Sambonet bestekset

De Sambonet besteksets hebben een prachtig design en passen op iedere gedekte tafel! De besteksets zijn gemaakt van edelstaal met een coating van PVD, dit is een gekleurde titanium laag die dun maar hard is. Het bestek is roestvast en de productie is milieuvriendelijk. Echt een bestek om jarenlang van en mee te genieten!

Sambonet koffielepels

Ontspan bij een warme kop thee of laat de stimulerende bonenkoffie op je inwerken, terwijl de Sambonet koffielepels het koffieservies charmant completeren. Het kleine hulpje helpt niet alleen bij het verdelen van de suiker, maar is je ook van dienst om diezelfde suiker door de thee of koffie te roeren. Bovendien bewijst de koffie- of theelepel ook zijn waarde na de trektijd van de theezakjes.

Sambonet gebaksvorkjes

Geniet van een versgebakken cake of van een lekker stuk taart van jouw bakker met de mooi gevormde gebaksvorkjes van Sambonet. Sambonet gebaksvorkjes vormen ondanks hun kleine formaat een erg belangrijk onderdeel van het bestek. In de uitgebreide bestekcollectie van Sambonet tref je dan ook een grote keuze aan in gebaksvorkjes, die prachtig met jouw huidige bestek of koffieservies zijn te combineren

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews