Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Schott Zwiesel Finesse

2 producten

Schott Zwiesel Finesse

Bent u op zoek naar glazen waar u jarenlang van kunt genieten? Dan maakt u altijd een juiste keuze als u voor de Schott Zwiesel Finesse serie kiest. Deze collectie is, net zoals de andere Schott Zwiesel series, gemaakt van Tritan® kristalglas. Dit gepatenteerde materiaal is ontwikkeld door Schott Zwiesel zelf. Het heeft een hoge hardheid en een stijlvolle briljantie.

Schott Zwiesel Finesse glazen

De schitterende Schott Zwiesel Finesse glazen zijn breukvast en krasbestendig. Daarnaast kunt u ze probleemloos reinigen in de vaatwasser. Combineer uw glazen met andere series, zoals Schott Zwiesel Pure en Schott Zwiesel Bar Special. De wijnglazen gaan ook perfect samen met onze Schott Zwiesel bierglazen. Bestel voordelig al uw gewenste glazen bij Woldring en profiteer van een snelle levering!

Schott Zwiesel

Doordat Schott Zwiesel wijnglazen gemaakt zijn uit het gepatenteerde Tritan® Kristalglas geniet u van blijvende briljantie, zelfs na duizenden spoelgangen in de vaatwasmachine, extreme breukvastheid, krasbestendigheid en een perfecte vormgeving om ultiem te genieten van smaak en aroma's. Of het nu gaat om wijnglazenbarglazenkaraffen of serveerartikelen. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews