Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Servies bedrukken

Wil je als bedrijf je eigen logo laten bedrukken op servies? Of wil je als particulier je servies personaliseren? Cookinglife biedt jou hiervoor de mogelijkheid! Het bedrukken van servies is bij ons mogelijk vanaf 24 stuks per artikel. Door deze kleine minimale afname, wordt het bedrukken van servies ook mogelijk voor kleine bedrijven of particulieren. Lees hieronder verder over de mogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat.

OFFERTE - BEL: 088-1451450 of EMAIL: zakelijk@cookinglife.nl

Hoe werkt het?

Je kunt via het onderstaande formulier jouw aanvraag indienen. Wanneer wij jouw aanvraag ontvangen, nemen wij contact met je op om samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van jouw wensen en voorkeuren laten wij een digitale proefdruk maken. Vanaf het goedkeuren van de proefdruk duurt het twee tot drie weken voordat we de bedrukte artikelen kunnen leveren.

Belangrijkste aanleverpunten op een rijtje

Het servies wat wij voor jou bedrukken moet voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Afhankelijk van jouw wensen, maken wij een selectie van geschikte merken.

Levertijd

De standaard levertijd voor het bedrukken van porselein is 2 tot 3 weken. De levertijd kan langer duren als de artikelen niet bij ons op voorraad zijn. Uiteraard informeren we je hier dan tijdig over. Daarnaast kun je er vanuit gaan dat de huidige collectie enkele jaren meegaat en dus nabesteld kunnen worden, mocht dat nodig zijn.

Referenties

 

Je bent zeker niet de eerste klant die bij ons servies laat bedrukken en hopelijk ook niet de laatste. Diverse bedrijven als de ING Bank, Bolsius Nederland, Friesland Campina maar ook sportclubs en vakantieparken hebben door onze leveranciers hun servies laten bedrukken.

Neem hieronder contact met ons op over het bedrukken van jouw servies:

  • Welke artikelen wil je laten bedrukken?
  • Hoeveel stuks wil je laten bedrukken?
  • Hoe wil je de artikelen laten bedrukken? Wil je een logo met kleur of een erts bedrukking (wat lijkt op graveren)?
  • Op welke plek wil je de artikelen laten bedrukken?
  • Welke afbeelding of tekst wil je laten bedrukken? Lever het aan in een EPS of AI bestand aan. Hoe scherper de afbeelding, hoe beter het resultaat. De afbeelding moet in PMS kleuren aangeleverd worden, CMYK opgebouwde kleuren zijn helaas niet mogelijk.
* verplicht
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.625 reviews