Serviesset

Filter op:
Toon alleen voorradige producten
De volgende producten hebben een levertijd:

Serviesset

Ga je op jezelf wonen, trouwen of samenwonen of ben je jouw 'collectie' borden en kommen nu echt zat? Dan is het tijd voor je eigen serviesset. Met een mooie serviesset maak je een statement van wat jij nu echt mooi vindt en waar je veel plezier van hebt. Door voor een serviesset te kiezen in plaats van overal de borden, bekers en schalen vandaan te scharrelen, oogt de eettafel rustig en overzichtelijk. Dit betekent overigens niet dat dit saai en burgerlijk is! Een mooi servies is trendy en hoeft helemaal niet wit-met-bloemetjes te zijn als dat totaal niet jouw ding is.

Serviesset kopen?

Bij Woldring vinden we dat iedereen eigenlijk wel een mooi serviesset in huis zou moeten hebben. Etentjes met vrienden of met het hele gezin, een serviesset met mooie wijnglazen maakt het helemaal af. Daarom hebben wij een ruime keuze aan stijlen, materialen en ook prijzen. Want een serviesset hoeft niet per definitie duur te zijn.

Serviesset vierkant

Een goed voorbeeld daar van is het 30-delige serviesset East meets West van Maxwell & Williams. Voor zes personen heb je dan alle basisonderdelen in huis. Het stevige porselein is goed te combineren met andere kleuren en stijlen om er zo een persoonlijke draai aan te geven.

Ben je niet helemaal zeker wat je graag zou willen of heb je een vraag over een serviesset? Wij staan je graag te woord en doen ons best om je binnen een dag te beantwoorden