×
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,- anders €4,99
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Skultuna

Al meer dan 400 jaar produceert Skultuna objecten van de hoogste kwaliteit. Tegenwoordig is Skultuna een van de oudste lopende bedrijven ter wereld en is het nog steeds leverancier aan het Koninklijk Hof van Zweden. Altijd met datzelfde gevoel van eeuwig ontwerp.

2 producten

Skultuna

Skultuna woonaccessoires

Met een nieuwe collectie woonaccessoires slaat Skultuna 1607 perfect de brug tussen hedendaags, modern design en de materiaalkleur van de komende jaren, namelijk goud/koper. Met de 'Förster' flowerpots won Skultuna in 2014 de Wallpaper Design Award.

De hoeveelheid daglicht in huis is soms beperkt, maar er zijn andere manieren om meer licht te creëren. Glimmende accessoires in huis vangen extra licht en zijn nu bovendien helemaal in! Messing/goudkleurige elementen voegen iets warms toe aan het interieur. Skultuna begrijpt dit en heeft met getalenteerde designers een prachtige collectie gemaakt. Meer licht in huis halen, is altijd welkom.

Combinaties van verschillende materialen

Combineer verschillende materialen om een mooie look te creëren. Zoals blank eikenhout met messing, marmer met messing maar ook glas en koper is een topcombinatie! Liever minder 'shimmer & shine'? Houd de rest van het interieur rustig en ga voor één messing (goudkleurig) item: dit zorgt voor een subtiele sfeer! Messing/goudkleurige items kunnen een wow effect creëren in een interieur. Het is een warme kleur; helemaal goed voor de koude winterdagen.

Terug naar boven