Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Stelton

65 producten

Stelton

Stellan en Carton waren twee vrienden die hun voornamen samenvoegden om een van de bekendste designmerken van Denemarken te vormen, Stelton. Volgens de ontwerpfilosofie moeten de producten een doel hebben, voldoen aan de behoeften van onze consumenten en functioneel zijn. Het merk gelooft in eenvoud en Scandinavisch minimalisme, en streeft bij elk product naar tijdloosheid, eenvoud, functionaliteit en innovatie. 

Stelton wil het Scandinavische designerfgoed voortzetten. Niet door stil te staan bij geschiedenis en traditie omwille van de traditie, maar door het te gebruiken als inspiratiebron en door dit unieke designerfgoed te verfijnen en verder te ontwikkelen.

Met meer dan 50 jaar ervaring in ontwerp en productie sluit Stelton ook geen compromissen op het gebied van kwaliteit, of het nu gaat om esthetische kwaliteit, functionele kwaliteit of fysieke kwaliteit. Het echte DNA van Stelton komt naar voor in de producten in het assortiment van Cookinglife, die zeer functioneel en toch betaalbaar zijn.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews