Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Temptech

11 producten

Temptech

TEMPTECH - Ontdek het beste van jouw wijn!

Temptech is een Noors bedrijf, opgericht in 2004 en was een van de eerste spelers op het gebied van wijnklimaatkasten. Sinds 2004 is het bedrijf elk jaar gegroeid en is nu een van de grootste aanbieders van wijnkoelkasten met wel 60 verschillende modellen.

Temptech wijnklimaatkast

Temptech is gekozen door veel van de meest bekende Noorse restaurants, wijn verzamelaars en importeurs. Het staat bekend om zijn mooie design en hoge kwaliteit! Als een van de weinige merken ontwikkelt Temptech namelijk zijn eigen producten en maken ze  gebruik van compressoren die speciaal gemaakt zijn voor wijnklimaatkasten, waardoor ze veel minder geluid maken en trillingen veroorzaken.

Temptech

Temptech Sommelier

Voor een echte wijnliefhebber is de Temptech Sommelier een musthave in de keuken. De wijnkast is voorzien van uitschuifbare planken in hout en heeft aan de voorzijde een zwarte afwerking. Er is LED-binnenverlichting en een aanraakscherm van waaruit licht en temperatuur worden geregeld. Aan de voorkant zit ook UV-glas. Met een constante en stabiele temperatuur, een optimale luchtvochtigheid en weinig trillingen, worden wijncollecties op de best mogelijke manier opgeslagen.

 


 

Temptech wijnkoelkast

Of je nu een wijnkoelkast wilt inbouwen in jouw nieuwe of bestaande keuken, of je wilt een vrijstaand model, Temptech heeft een uitgebreid assortiment. De producten van Temptech zijn nu in 18 landen wereldwijd te koop. 

Terug naar boven