Wegens een technische storing is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Thermosbekers

Nieuwste producten:

82 producten:

Thermosbekers

Ben jij veel onderweg en neem je graag je warme of koude dranken mee in een thermosbeker? Uit één van onze mooi thermosbekers drink je in de auto, op vakantie of waar dan ook je favoriete dranken. In de thermosbeker houd je drank langer de gewenste temperatuur vast. Warm blijft dus langer warm en koud blijft langer koud. Zo kan je gemakkelijk je kopje koffie, thee of smoothie meenemen in de thermosbeker. Wij bieden onze thermosbekers aan in verschillende materialen, maten en designs. Neem dus zeker eens een kijkje in ons leuke assortiment. Filter je zoekresultaten voor een beter resultaat.
 

Navigeer eenvoudig naar het gewenste onderwerp

Gebruik van de thermosbeker

Je kunt de thermosbeker voor allerlei doeleinden gebruiken. Een populaire is de auto. Veel mensen nemen hun thermosbeker mee in de auto. Zo kan je gedurende de rit genieten van je kopje koffie of thee. Koffie en thee zijn overigens niet de enige dranken die je in de thermosbeker kunt doen. Soep wordt ook vaak warm gehouden in een thermosbeker. Daarnaast denken veel mensen dat je alleen warm kunt houden met thermoskan. Dit is echter niet waar, ook koude dranken blijven langer koud. Vind je het dus fijn om je smoothie mee te nemen naar je werk of naar de sportschool? Hou hem lekker koud in één van onze thermosbekers.
 

Thermosbekers van vooraanstaande merken

Bij ons vind je thermosbekers van meer dan tien vooraanstaande merken. Het kan dus best lastig zijn om hier de juiste uit te kiezen. Om je op weg te helpen hebben we hier een aantal populaire merken neergezet. De Mepal thermosbeker is een bekend merk met goede thermosbekers. Ze bieden de thermosbekers aan in in populaire kleuren zoals blauw, roze en groen. Drie andere bekende merken zijn Stelton, Emsa en Bodum. We bieden in totaal bijna 30 verschillende thermosbekers van deze merken aan. Hier zit dus vast een mooi design voor je bij! Filter je zoekresultaten om makkelijker tot de juiste thermosbeker te komen.
 

Thermosbeker

Thermosbeker formaat

Het formaat van je thermosbeker is natuurlijk niet onbelangrijk. Ga van te voren goed na wat je met je beker wilt doen. Wil je er bijvoorbeeld soep in bewaren? Denk dan eens aan een iets grotere thermosbeker. Onze thermosbekers variëren van 290 ml tot 700 ml. Voor een kop koffie of thee is een thermosbeker tot 500 ml vaak meer dan genoeg. Een thermosbeker van 700 ml wordt als groot beschouwd. Ben je van plan alleen een enkel kopje koffie in de thermosbeker te doen? Kijk dan eens naar een kleine thermosbeker. Deze liggen beter in de hand en zijn makkelijker mee te nemen in bijvoorbeeld je auto.
 

Thermosbeker kopen

Ben jij er achter welke thermosbeker je wilt kopen? Bestel deze dan gemakkelijk via onze webshop. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de thermosbeker zo snel mogelijk bezorgd wordt. Toch geen thermosbeker nodig? Kijk eens naar onze thermoskannen of thermosflessen. Misschien dat één van deze twee categorieën meer aan je verwachtingen voldoet. In de thermosflessen kun je bijvoorbeeld ook prima je kopje koffie kwijt. Op zoek naar een goedkope thermosbeker? Filter eens op laagste prijs of houdt onze aanbiedingen in de gaten via de nieuwsbrief.

 

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.630 reviews