Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Thomas

114 producten

Thomas

Samenwerking met gerenommeerde ontwerpers

De porseleinfabriek Thomas werd opgericht in 1904 en staat voor jong en ongecompliceerd design voor dagelijks gebruik. Het merk maakt sinds 1988 deel uit van de Rosenthal-groep en wil het plezier tijdens het koken, dineren, drinken en bereiden stimuleren. Daarbij werkt de fabrikant graag samen met gerenommeerde ontwerpers zoals het Britse team Queensberry en Hunt. De Thomas collectie overtuigt met veelzijdige decors, een breed scala aan kleuren en zorgvuldig geselecteerde materialen.

Bekroond ontwerp

Thomas biedt verschillende keukenbenodigdheden en hulpmiddelen die zijn bekroond met designprijzen zoals de Red Dot Design Award vanwege hun combinatie van functie en design. Jong, ongecompliceerd ontwerp voor elke dag.

Thomas Trend servies online kopen

Minimalistisch, stijlvol en modern: de Thomas Trend collectie! Deze serie bestaat uit verschillende onderdelen die door hun simpele uitstraling perfect zijn om te combineren met andere servieslijnen. In 1983 werd deze geweldige collectie ontworpen door het bekende design duo Queensberry Hunt. Ook al is dat inmiddels al heel wat jaren geleden, tot op de dag van vandaag is deze serie een echte favoriet!

Thomas Nature servies online kopen

Geef je eettafel een natuurlijke look met deze Thomas Nature collectie! Doordat de borden, kommen en schalen in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn kan je net zolang mixen en matchen tot dat je jouw perfecte geheel hebt. De onderdelen van deze serie zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: 'Sand', 'Water' en 'Leaf'. Doordat elk product met de hand wordt geglazuurd heeft elk onderdeel een uniek patroon.

Thomas Loft servies

Behalve de uitstekende kwaliteit van de productlijn Thomas Loft, heeft het servies ook nog eens vele verschillende vormen. Zo beschikt het servies over ronde, rechthoekige en vierkanten vormen. Op deze manier kan iedereen zijn servies zo samenstellen hoe hij of zij wilt doordat het gemakkelijk te combineren is. Het is een toevoeging voor elke keuken!

Thomas Ono servies online kopen

Thomas ONO: de serviescollectie die geschikt is voor zowel jongeren als liefhebbers van klassiek design! Modern en uniek, maar toch ook geschikt voor alledaags gebruik. De Ono collectie is verkrijgbaar in verschillende sets, die allemaal op verschillende manieren met elkaar te combineren zijn.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews