Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Toiletaccessoires

182 producten

Toiletaccessoires

Een badkamer of toilet is niet compleet zonder toiletaccessoires! Met toiletaccessoires presenteer jij essentiële toiletartikelen op een stijlvolle manier. Denk hierbij aan toiletrollen en toiletborstels. Zo geef jij eenvoudig een moderne touch aan de badkamer of toilet!

Toiletrolhouder

Een musthave voor een toilet is toch wel een toiletrolhouder. Hiermee zorg jij ervoor dat een toiletrol altijd in handbereik is. En wie zegt dat dit praktische hulpje niet stijlvol kan zijn? Diverse kwaliteitsmerken als Blomus en Decor Walther bewijzen dat toiletrolhouders ook modern en trendy kunnen zijn.

Toiletborstel

Naast een toiletrolhouder is ook een toiletborstel essentieel in een badkamer of toilet. Met dit praktische badkamerhulpje houd jij de toilet eenvoudig schoon en netjes. Combineer de toiletborstel met een toiletrolhouder in dezelfde stijl of van hetzelfde merk voor een stijlvol geheel in jouw badkamer of toilet!

Toiletbutler

De naam toiletbutler zegt je misschien niet zo veel, maar dit is een praktisch én stijlvol hulpje die tot jouw dienst staat in de badkamer of toilet. Een toiletbutler is namelijk een toiletborstel en toiletrolhouder ineen! Hiermee bespaar je niet alleen ruimte, ook vormt het samen een stijlvolle en praktische badkamer- of toiletaccessoire!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews