Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,- anders €4,99
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

van Kempen & Begeer Bries

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

van Kempen & Begeer Bries

van Kempen & Begeer Bries is als een subtiel zuchtje wind! Deze prachtige collectie heeft bestek met een mooie, zilveren kleur. De collectie bestaat uit 28 verschillende producten, die zijn gemaakt van 18/10 gepolijst edelstaal. Het bestek kan afzonderlijk of in een 90-delige set, een 40-delige of 18-delige bestekset worden besteld. Dit kan snel en eenvoudig bij Woldring!

van Kempen & Begeer Bries bestek online kopen?

Van Kempen & Begeer: een prachtig merk van eigen bodem! In het jaar 1777 legde Johannes Mattheüs van Kempen de basis van het tegenwoordig wereldbekende bedrijf. Waar dit toendertijd nog begon met het kleinschalig produceren van klein zilver, is de naam van Kempen en Begeer vandaag de dag niet meer weg te denken uit het zilvervak. Ook beide zonen van van Kempen ontwikkelden zich verder binnen het bedrijf, wat de start was van een eeuwenlange traditie.

Niet de bestekset die je zocht?

Op zoek naar een andere bestekset? Op Woldring.nl staat een grote collectie besteksets van verschillende merken zoals Keltum en Villeroy & Boch. Bekijk ook eens onze uitgebreide servies collecties!