Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Like. by Villeroy & Boch Lave servies

35 producten

Like. by Villeroy & Boch Lave servies

De nieuwe Lave collectie van het Frans-Duitse merk Like. by Villeroy & Boch is een combinatie van de typische Scandinavische look, aardewerk en intense kleuren.

We love Lave

Like. by Villeroy & Boch Lave; handgeglazuurd

Het aardewerk van de prachtige Like. by Villeroy & Boch Lave collectie is met de hand geglazuurd, waardoor het servies een mooie glans krijgt. De serie bestaat uit een bowl, dinerbord, ontbijtbord, twee verschillende schalen en een beker. De kleinere schaal heeft een diameter van 22cm, de andere schaal heeft een grotere diameter van 28cm.

Ambachtelijk product

Alle producten zijn geproduceerd in twee mooie kleuren; een geweldige, diepe, blauwe kleur en een grijze, mosgroene kleur. De producten verschillen onderling ook weer lichtelijk van kleur, waardoor er een geweldige set wordt gecreëerd die samen een prachtig geheel vormen.

Kies jij ook voor de Scandinavische look dit seizoen?

Villeroy & Boch servies online kopen

Wat in 1748 begon als een kleine pottenbakkerij, is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekend, internationaal merk! De Luxemburgse François Boch richtte samen met zijn drie zonen een klein bedrijfje op in Lotharingen. Na vele succesvolle jaren groeide het bedrijf Villeroy & Boch enorm en was het genoodzaakt te verhuizen naar het Duitse Mettlach. Hier fuseerde Boch met de Duitser Nicolas Villeroy: Villeroy & Boch was geboren!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews