Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Louis

2 producten

Villeroy & Boch Louis

De besteksets van Villeroy & Boch Louis kenmerken zich door hun tijdloze design. Geef uw heerlijke maaltijd wat extra smaak door dit sierlijke bestek Bestek van Villeroy & Boch Louis is gemaakt van hoge kwaliteit RVS, met 18 delen chroomstaal en 10 delen nikkel. Door de gebruikte materialen is het bestek magnetron- en vaatwasmachine bestendig. Bij Woldring is er een uitgebreid aanbod van Villeroy & Boch serviezen en bestek.

Villeroy & Boch Louis bestekset

Geef uw servies een tijdloze dimensie met de Villeroy & Boch Louis bestekset. Door de fonkelende afwerking is het bestek niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor bijzondere gelegenheden. Bij Woldring vindt u een 4-, 24-, 30-, en 68-delige Villeroy & Boch Louis bestekset. Bent u op zoek naar passend servies bij uw bestek? Beleef de elegantie van het Villeroy & Boch wit servies aanbod.

Villeroy & Boch Louis bestekset 68-delig

Zorg voor een compleet opgedekte tafel met de Villeroy & Boch Louis bestekset 68-delig. Deze bestekcassette is geschikt voor 12 personen en bestaat uit 12 verschillende stukken bestek. Door de gebruikte materialen is de Villeroy & Boch Louis bestekset 68-delig voor zeer duurzaam. Bij Woldring vindt u een uitgebreid aanbod van bestek en servies, altijd topkwaliteit!
 

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews