Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Manufacture Rock

50 producten

Villeroy & Boch Manufacture Rock

Bekijk de video

Villeroy & Boch Manufacture Rock

Villeroy & Boch Manufacture Rock

Haal de natuur in huis met deze prachtige collectie van het Frans-Duitse merk Villeroy & Boch! Door het ruwe oppervlak geeft het servies jouw tafel een natuurlijke uitstraling. De onderdelen van deze serie zijn verkrijgbaar in zowel zwart en wit. Welke kleur is jouw favoriet? Of mix je de verschillende kleuren juist samen? Neem gerust een kijkje in het ruime assortiment van Woldring!

Villeroy & Boch Manufacture Rock Desert

Manufacture Rock Desert: een geweldige aanvulling op de rest van het Villeroy & Boch Manufacture Rock servies. Door het bijzondere design zijn de verschillende borden en schalen echte eyecatchers op jouw eettafel! Daarnaast zijn de Desert varianten perfect te combineren met de andere minimalistische onderdelen van dit servies.

Villeroy & Boch servies online kopen

Wat in 1748 begon als een kleine pottenbakkerij, is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekend, internationaal merk! De Luxemburgse François Boch richtte samen met zijn drie zonen een klein bedrijfje op in Lotharingen. Na vele succesvolle jaren groeide het bedrijf enorm en was het genoodzaakt te verhuizen naar het Duitse Mettlach. Hier fuseerde Boch met de Duitser Nicolas Villeroy: Villeroy & Boch was geboren!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews