Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch New Wave Caffe

13 producten

Villeroy & Boch New Wave Caffe

Val op met de speciale golvende vormen van het Villeroy & Boch New Wave Caffe servies. Je kunt kiezen uit neutrale witte kopjes en schalen of bekers met een originele afbeelding van een wereldstad, zoals Parijs of Londen. Maak jouw set compleet met het unieke Villeroy & Boch NewWave servies.

Villeroy & Boch New Wave Caffe kopen

Wil je graag Villeroy & Boch servies kopen? Villeroy & Boch New Wave Caffe kopen? Het is gemaakt van Premium Porselein en bovendien magnetron- en vaatwasmachinebestendig. Als je ervoor kiest om het Villeroy & Boch New Wave Caffe te kopen, kun je goed terecht in onze webwinkel. Woldring is dé specialist op het gebied van servies.

Villeroy & Boch servies online kopen

Wat in 1748 begon als een kleine pottenbakkerij, is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekend, internationaal merk! De Luxemburgse François Boch richtte samen met zijn drie zonen een klein bedrijfje op in Lotharingen. Na vele succesvolle jaren groeide het bedrijf Villeroy & Boch enorm en was het genoodzaakt te verhuizen naar het Duitse Mettlach. Hier fuseerde Boch met de Duitser Nicolas Villeroy: Villeroy & Boch was geboren!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews