Villeroy & Boch New Wave

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Villeroy & Boch New Wave

Het opzienbarende servies van Villeroy & Boch New Wave zorgde bij zijn introductie in 2001 voor veel opschudding in de servieswereld. Tot die tijd was er nog geen serie op de markt met een bijzondere vormgeving zoals de Villeroy & Boch New Wave collectie. Kenmerkend zijn de markante grepen aan de bekers en koffiekoppen.

Villeroy & Boch New Wave schaal

Geef uw tafel een levendige uitstraling door de vloeiende vormgeving van de Villeroy & Boch New Wave schaal! Bij Woldring heeft u een uitgebreid aanbod van schalen in verschillende vormen en afmetingen. De Villeroy & Boch New Wave schaal is gemaakt van het duurzame en zeer sterke premium porselein. Door de gebruikte materialen is de schaal magnetron- en vaatwasmachine bestendig.

Villeroy & Boch New Wave kopen

U wilt graag het unieke servies van Villeroy & Boch New Wave kopen? Dan bent u bij Woldring aan het juiste adres! De serie is één van de Metropolitan serviezen van Villeroy & Boch en is uitstekend te combineren met de Villeroy & Boch Flow collectie! Bent u juist op zoek naar Villeroy & Boch met een klassieke uitstraling? Ontdek dan de Villeroy & Boch For Me collectie!

Villeroy & Boch servies online kopen?

Op zoek naar een ander Villeroy & Boch servies? Bekijk onze Villeroy & Boch serviezen collectie!