Villeroy & Boch New Moon

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Villeroy & Boch New Moon

Servies geïnspireerd door de schittering van het hemellichaam

Villeroy & Boch zal kopers op de komende beurzen kennis laten maken met de nieuwste collectie serviesgoed. Villeroy & Boch New Moon is geïnspireerd door datgene dat mensen al duizenden jaren fascineert, namelijk de maan.

Denk aan een puur en opvallend ontwerp gedefinieerd door een asymmetrische halvemaanvorm.

"Heldere lijnen creëren een maansikkel tegen glanzend, geglazuurd premium porselein dat elk diner een exclusieve stijl geeft met zijn expressiviteit", aldus Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch New Moon, complete collectie

De collectie bestaat uit zes verschillende borden, koffiekopjes, espressokopjes en mokken, met of zonder oor en bijpassende schotels. Daarnaast zijn er zes schalen, van kleine dipschaaltje tot grote slaschalen, die allemaal voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt en afzonderlijk kunnen worden gecombineerd. Een groot, rond dienblad dat indrukwekkend de toon zet voor het gerecht maakt het assortiment compleet.

Villeroy & Boch New Moon bestek

Bovendien is er een bestekset van hoogwaardig roestvrij staal met een verrassend innovatieve en ergonomische vorm. De driehoekige vorm van de achterkant betekent dat de stukken perfect in je hand liggen en geschikt zijn voor rechts- en linkshandigen.

Soeplepels, koffielepels, dinermessen en vorken zijn ook inbegrepen, evenals taartbestek, espressolepels, serveerlepels en saladebestek.

Villeroy & Boch New Moon glaswerk

Kijk uit voor de onconventionele serie drinkglazen van helder kristal, inclusief wijnglazen voor witte of rode wijn, champagneglazen en een verscheidenheid aan longdrinkglazen, die allemaal een merkbaar afgeschuinde rand hebben. Met deze glazenserie completeer je een prachtige gedekte tafel.