Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch NewMoon

31 producten

Villeroy & Boch NewMoon

Bekijk de video

Villeroy & Boch NewMoon

Een nieuwe maan: het moment waarop de maan preciés tussen de aarde en de zon staat. Voor veel mensen staat een nieuwe maan symbool voor het maken van een nieuwe, frisse start. Dit belangrijke moment is dan ook de grootste inspiratiebron geweest voor de prachtige Villeroy & Boch NewMoon collectie. Deze geweldige serie is perfect om te gebruiken tijdens een romantisch diner bij kaarslicht, of juist tijdens een uitgebreid familiediner. Het asymetrische design in combinatie met het geglazuurde premium porselein geven jouw tafel een fantastische look!

Villeroy & Boch NewMoon servies

De Villeroy & Boch NewMoon servies collectie bestaat uit verschillende onderdelen die samen een perfect geheel vormen, maar ook heel goed afzonderlijk gebruikt kunnen worden. Kenmerkend voor deze collectie is de opvallende rand in de vorm van een smalle halve maan. In deze serie vind je niet alleen prachtige borden en schalen om te gebruiken bij een heerlijk diner, maar ook verschillende koffiekopjes waarmee je jouw dag goed begint. Alle kopjes in deze collectie zijn verkrijgbaar met of zonder oor, én met bijpassende schotel! Wat is jouw favoriet?

Villeroy & Boch NewMoon bestek

Functioneel, maar toch erg stijlvol: naast de servies- en glaswerkcollecties is ook de Villeroy & Boch NewMoon bestekcollectie een echte eyecatcher! Door het unieke, driehoekige design liggen de bestekonderdelen perfect in de hand en zijn ze fijn om te gebruiken. Hiermee maak jij jouw mooi gedekte tafel helemaal compleet!

Villeroy & Boch NewMoon glaswerk

Een prachtig gedekte tafel is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende glazen! De Villeroy & Boch NewMoon glazen collectie is een fantastische aanvulling op de Villeroy & Boch NewMoon servies- en bestekcollectie. Of jij nou een liefhebber bent van een heerlijke rode of witte wijn, deze collectie bevat het perfecte glas! Ook in de glazen komt het design van de halve maan terug, waardoor er een prachtig geheel wordt gecreëerd.

Villeroy & Boch servies online kopen

Voor nog meer bijzonder design kun je ons ruime assortiment met Villeroy & Boch servies bekijken. Er is voor iedere gelegenheid een lijn die de zintuigen weet te prikkelen net als het Villeroy en Boch NewMoon servies. Om het geheel af te maken kun je een bijpassend Villeroy & Boch bestek toevoegen aan jouw bestelling!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews