Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Toy's Delight

1 producten

Villeroy & Boch Toy's Delight

Villeroy & Boch kerstservies

Wil je een schitterend servies om jouw dinertafel tijdens Kerst mee aan te kleden? Dan ben je bij Villeroy & Boch aan het juiste adres! Je vindt bij Villeroy & Boch alles wat je nodig hebt voor een perfect gedekte tafel: van ontbijtborden en dinerborden tot serveerschalen en koektrommels. Bij dit merk kun je terecht voor drie kerstcollecties: Villeroy & Boch Toy's Delight, Villeroy & Boch Toy's Fantasy en Villeroy & Boch Toy's Delight Royal Classic. De collecties hebben elk hun eigen kerstthema, maar van één ding kun je zeker zijn: je betaalt voor kwaliteit en prachtige kerstdesigns!

Villeroy & Boch Toy's Delight collectie

In de Villeroy & Boch Toy's Delight kerstcollectie van Villeroy & Boch bestaat uit een uitgebreid kerstservies. Zo kun je hier terecht voor ontbijtborden, dinerborden, diepe borden en gebaksborden vinden in drie kerstkleuren: rood, groen en wit. Warm jij het liefst op met een goede kop koffie of thee tijdens de koude feestdagen? Dan is deze collectie ook wat voor jou! Zo vind je hier diverse bekers met traditionele kerstdesigns die zowel apart als in een leuke cadeauset verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er een brede collectie in serveerservies: van gebakschalen op voet tot slaschalen. Jouw kerstdiner wordt er één om nooit meer te vergeten!

Villeroy & Boch Toy’s Delight Royal Classic

Het Villeroy & Boch Toy's Delight Royal Classic servies is geïnspireerd door de vorm van nostalgische kartonnen borden, versierd met een hoogwaardig porselein-reliëf. Dit reliëf wordt gesierd door typisch speelgoed uit het Duitse Ertsgebergte. De puur witte collectie past prachtig bij de artikelen van Toy's Delight in kerstkleuren. Dit charmante bord is een blikvanger op uw feestelijk gedekte kersttafel. Maak jouw gasten blij met een mooi gedekte kersttafel.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews