Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Vieux Luxembourg

29 producten

Villeroy & Boch Vieux Luxembourg

Je bent de koning te rijk met het majestueuze servies van Villeroy & Boch Vieux Luxembourg. Dit servies werd gemaakt in opdracht van Lodewijk XV in 1745, dit geeft het servies een koninklijke en klassieke uitstraling. Kijk voor een ander patroon met blauwe accenten eens bij het Villeroy & Boch servies.

Villeroy & Boch Vieux Luxembourg bord

Ben je specifiek op zoek naar een Villeroy & Boch Vieux Luxembourg bord? Woldring bied je verschillende soorten borden in vierkante en ronde vormen. Kies voor hoogwaardig wit porselein met een sierlijke kobaltblauw design. Woldring heeft de allerbeste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Villeroy & Boch servies online kopen

Wat in 1748 begon als een kleine pottenbakkerij, is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekend, internationaal merk! De Luxemburgse François Boch richtte samen met zijn drie zonen een klein bedrijfje op in Lotharingen. Na vele succesvolle jaren groeide het bedrijf Villeroy & Boch enorm en was het genoodzaakt te verhuizen naar het Duitse Mettlach. Hier fuseerde Boch met de Duitser Nicolas Villeroy: Villeroy & Boch was geboren!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews