Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Wedgwood Arris

18 producten

Wedgwood Arris

Met de lichte en donkere kleuren die rijkelijk aanwezig zijn in het servies van Wedgwood Arris, brengt u uw dinertafel in de sfeer die bij u past. Met het porselein van Wedgwood kunt u zonder problemen een gebalanceerd servies samenstellen. Het aanbod van Wedgwood Arris is beschikbaar in de kleuren wit met donkere accenten en zwart met lichte accenten, allemaal in verschillende variaties met hoekige patronen en gouden details.

Wedgwood Arris set

Bij Woldring kunt u naast losse serviesdelen ook een Wedgwood Arris set kopen. Dit zorgt ervoor dat u nooit servies tekort komt voor een onverwachte visite. Bovendien kunt u variëren. De Wedgwood Arris set bestaan uit kopjes en schotels die prachtig bij elkaar passen. Uiteraard in de kleuren die gebruikelijk zijn bij Wedgwood Arris. Wilt u toch liever een servies in een neutrale kleur? Kijk dan naar de sets van Wedgwood Edme en Wedgwood Jasper Conran Platinum.

Wedgwood Arris espresso

Espresso vloeit nergens beter in dan in een kop van Wedgwood Arris espresso die het qua smaak en intensiteit kan evenaren. Voor de liefhebber is dit een absolute aanvulling op de dagelijkse cafeïne. Een goede koffie en Wedgwood Arris espresso gaan hand in hand, om de dag goed door te komen met de benodigde energie. Bent u benieuwd naar andere kopjes van Wedgwood? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment met kopjes van Wedgwood Cuckoo en Wedgwood Cornucopia.

Wedgwood Arris kopen

Geef iets extra’s aan uw dinertafel door het servies van Wedgwood Arris te kopen. Woldring is de specialist op het gebied van hoogwaardig servies, alleen de allerbeste kwaliteit vindt u bij ons. Wilt u het servies van Wedgwood Arris kopen? De uitgebreide collectie is makkelijk online te bekijken. Wij zorgen daarnaast voor een snelle levering. Het servies wordt goed verpakt voor een veilige verzending. Dat maakt uw servies kopen bij Woldring erg aantrekkelijk!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews