Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Wedgwood Cornucopia

16 producten

Wedgwood Cornucopia

Het artistieke en luxueuze servies uit de collectie van Wedgwood Cornucopia is onmisbaar in uw servieskast. De collectie bestaat uit borden, schalen en een theeset. Het servies is versierd met ivoren randjes, omringd met een donkere rand. Dit wordt verbonden door een touwmotief met gouden accenten om het af te maken. Dit maakt Wedgwood Cornucopia het perfecte servies voor een klassieke en creatieve sfeer op uw dinertafel. Voor het complete assortiment bent u bij Woldring op de juiste plek!

Wedgwood Cornucopia Bone China

Als u op zoek bent naar een porseleinsoort van hoge kwaliteit, gemaakt volgens een speciale methode, hoeft u niet verder te zoeken dan het servies van Wedgwood Cornucopia Bone China. Door de gebruikelijke materialen te mengen met speciale calciumfosfaat ontstaat het sterkste porselein. Dit zorgt voor de unieke collectie met Wedgwood Cornucopia Bone China met een ivoorkleurig uiterlijk. Wilt u nog meer porselein collecties zien? Neem dan een kijkje bij onze Wedgwood Edme en Wedgwood White serviezen.

Wedgwood Cornucopia koffiekan

Geniet van uw koffietijd met servies van topkwaliteit. Met de Wedgwood Cornucopia koffiekan heeft u de mooiste en beste kwaliteit kan om uw koffie mee te schenken. Ook geeft u daarmee uzelf en uw gasten servies dat het beste in de hand ligt, het minst breekbaar is en een elegante uitstraling heeft. De symmetrische koffiekan maakt mogelijk dat de smaak en presentatie goed worden gewaarborgd. Voor dit en meer servies van topkwaliteit zoals Wedgwood Jasper Conran White en Wedgwood Butterfly Bloom zit u goed bij Woldring!

Wedgwood Cornucopia kopen

Zorg voor de juiste ambiance aan uw dinertafel door de fraaie collectie van Wedgwood Cornucopia te kopen. Met Wedgwood heeft u een topmerk dat al een begrip is sinds 1759, daardoor is het een garantie van hoogwaardige kwaliteit en zekerheid. Wilt u graag Wedgwood Cornucopia kopen? Bij Woldring profiteert u van een snelle levering. U kunt veilig achteraf betalen en eenvoudig retourneren. U bent bij Woldring verzekerd van topkwaliteit, een veilige verzending en de beste service!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews