Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Yankee Candle Geurkaarsen

Nieuwste producten:

107 producten:

Yankee Candle Geurkaarsen

Kenmerkend voor de Yankee Candle geurkaarsen is de iconische vorm van het glas en de geruststellende geuren. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waardoor je de ultieme geurbeleving krijgt. Daarbij worden de kaarsen gemaakt van premium grade paraffine. Dit zorgt voor een schone en lange verbranding. Met de Yankee Candle geurkaarsen creëer je een omgeving waar jij en je familie en vrienden zich thuis voelen!

Yankee Candle Small Jar

Weet je niet precies welke geur jij lekker vindt? Probeer dan een Yankee Candle Small Jar! Deze wat kleinere kaarsen zijn aantrekkelijk geprijsd en de ideale manier om verschillende geuren te ontdekken. Toch hebben ze nog steeds ongeveer veertig branduren. Je kunt natuurlijk ook meerdere Yankee Candle Small Jars aanschaffen voor verschillende ruimtes. Zo breng je je hele huis tot leven met je favoriete geur!

Yankee Candle Medium Jar

Wanneer je op zoek bent naar een goed cadeau, koop dan een Yankee Candle Medium Jar. Dit is een heerlijke geurkaars die wel negentig branduren heeft. Geurkaarsen zijn ideaal om meer sfeer en warmte in huis aan te brengen. Wil je nog meer? Naast de verschillende kaarsen hebben we nog diverse Yankee Candle accessoires in het assortiment. Wie wordt er nu niet blij van een Yankee Candle Medium Jar?!

Yankee Candle Large Jar

Ben jij al bekend met Yankee Candle? Dan wil je waarschijnlijk niets minder dan een Yankee Candle Large Jar! Deze grote geurkaarsen hebben maar liefst 150 branduren. Bij elke kaars wordt de juiste lont geselecteerd, niet ieder type lont is namelijk geschikt voor elke specifieke geur of formaat. Zo weet je zeker dat jouw Yankee Candle Large Jar altijd optimaal brandt!

Hoe gebruik je een Yankee Candle geurkaars?

Allereerst is het belangrijk dat je de katoenen lont op de juiste lengte hebt. Voordat je de kaars aansteekt knip je deze af tot 3 mm. Dit gaat heel gemakkelijk met een speciale lont schaar. Wanneer de kaars eenmaal brandt, laat deze dan zolang branden dat bovenste laag wax gesmolten is. Dit voorkomt tunnels en zorgt ervoor dat je kaars altijd mooi brandt!

Let op: laat de kaars niet verder dan een centimeter van de bodem opbranden. Hiermee voorkom je dat het glas te heet wordt en kan gaan barsten.

Waar koop je een Yankee Candle geurkaars?

Het adres om jouw Yankee Candle geurkaarsen te kopen is Cookinglife. In onze webshop heb je uitgebreid keuze uit tal van geuren en formaten. Daarbij wordt jouw bestelling met zorg door ons ingepakt en zo snel mogelijk verstuurd. Het maakt dus niet uit of je in Utrecht, Groningen of Rotterdam woont, wij leveren door heel Nederland! Wil je meer sfeer in huis brengen? Bekijk ons aanbod voor het tafelen.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews