Zwiesel 1872 Hommage

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Zwiesel 1872 Hommage

Mondgeblazen glas kent geen gelijke en verdient een eerbetoon. Zwiesel 1872 Hommage zet de ambachten van weleer in het zonnetje, maar dan in een modern jasje. Bij Woldring vindt u zowel longdrinkglazen als Whiskyglazen uit deze exclusieve collectie. Met Zwiesel 1872 Hommage viert u het leven en creëert u het perfect rustmoment na een drukke dag. In ons ruime assortiment vindt u ook whiskykaraffen uit de subseries Comète, Carat en Glace. U bestelt onze elegante glazen eenvoudig online!

Zwiesel 1872 Hommage Comète

Wie kent nu niet het beeld van een komeet die rakelings voorbijschiet? Zwiesel 1872 Hommage Comète vereeuwigt dit natuurfenomeen in een unieke reeks glazen, karaffen en longdrinkglazen met strakke lijnen die elkaar kruisen. De glasblazers van Zwiesel 1872 tonen hierin een ongekend meesterschap. Dit vindt u niet alleen terug in Zwiesel 1872 Hommage Comète, maar ook in de series Glace en Carata. Wilt u dit bijzondere glaswerk aanvullen met andere stijlvolle creaties? Ook uw glazen van Schott Zwiesel bestelt u bij Woldring!

Zwiesel 1872 Hommage kopen

Woldring is dé stijlvolle online servies- en glazenwinkel. Als u Zwiesel 1872 Hommage wilt kopen, heeft u bij ons een ruime keuze. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering van uw exclusieve glazen. Ook andere collecties zoals Zwiesel 1872 Simplify vindt u in onze webshop als u Zwiesel 1872 Hommage gaat kopen. Met ons hoogwaardige glaswerk trakteert u uw gasten op een bijzondere belevenis, waarbij smaak, functionaliteit en ambachtelijke schoonheid samenkomen.