Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Zwiesel 1872 wijnglazen

Mondgeblazen glasZwiesel 1872, mondgeblazen elegantie!

Het Duitse merk Zwiesel 1872 maakt al generaties lang wijnglazen van hoge kwaliteit. Kwaliteit en ambacht zorgen voor wijnglazen met een uniek karakter. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Verschillende series wijnglazen zijn beloond met de Red Dot design-award. Deze designprijs staat voor innovatief ontwerp en uitmuntende kwaliteit.

Hoogwaardige wijnglazen

Dranken zoals wijn, whiskey of een bijzondere cocktail smaken beter als u er de tijd voor neemt. De ambachtelijke glazen van Zwiesel 1872 hebben een specifieke vorm waarmee u de smaak nog beter ervaart. Doordat het glas met de mond is geblazen, heeft elk exemplaar zijn eigen unieke bestaansrecht. Dat ziet u terug in het elegante lijnenspel, dat soms wordt aangevuld met in het glas gesneden patronen. In de glazen versmelten vorm en functionaliteit. Elk glas heeft de juiste contouren die de specifieke aroma’s van de drank uitlichten en intensiveren. Woldring heeft een ruime collectie met het beste dat Zwiesel 1872 te bieden heeft.

Zwiesel 1872 Whiskyglas

Whisky drinkers kunnen ook bij Woldring terecht. Zwiesel 1872 Hommage is een eerbetoon aan deze gouden drank voor levensgenieters. Hommage van Zwiesel 1872 is een herinnering aan de klassieke barcultuur. Deze serie is ontwikkeld in samenspraak met barlegende Charles Schumann.

 

 

0 producten

Zwiesel 1872 wijnglazen

Zwiesel 1872 Enoteca

Bij het design van de glazen uit de Zwiesel 1872 Enoteca collectie is niets aan het toeval overgelaten. De vorm van glas heeft niet alleen invloed op de smaakbeleving, maar ook op de smaak zelf. Bij frisse mousserende dranken blijft het aanwezige koolzuur langer actief in een glas met een smalle kelk die naar boven toe breder wordt. Het martiniglas van Zwiesel 1872 Enoteca benadert de vorm van een perfecte driehoek. Dat is goed voor de aroma’s en een fraaie presentatie. Het bolvormige kristalglas van het cognacglas laat langzaam gerijpte smaken beter tot hun recht komen.

Zwiesel 1872 wijnglazen

Woldring is dé webwinkel voor elegant porselein en mondgeblazen Zwiesel 1872 glazen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met diverse series van dit exclusieve merk. Onze exclusieve collectie laat zien dat modern design en ambacht hand in hand kunnen gaan. Het Zwiesel 1872 Simplify wijnglas heeft bijvoorbeeld minimalistische lijnen die de aandacht naar de inhoud van het glas trekken. De glazen van Zwiesel 1872 The First en Zwiesel 1872 Air Sense vallen ook op door hun strakke uitstraling maar zijn daarnaast ook tijdloos functioneel. 1872 is de oude wijze vader van designmerk Schott Zwiesel, dat u eveneens bij Woldring vindt. Wij zorgen voor een snelle levering van uw Zwiesel 1872 glazen!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews