Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Lind DNA

132 producten

Lind DNA

CURVE; het handelsmerk

In 2013 richtte de Deense ontwerper Preben Lind zijn eigen bedrijf op: Lind DNA. Al snel na de oprichting groeide het bedrijf heel snel. Hierdoor werd zijn merk zowel op nationaal als internationaal gebied een bekend begrip. De Curve is enorm typerend voor de producten van Lind DNA. Deze vorm is onder andere terug te vinden in de  placemats en onderzetters van Lind DNA. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een grote rol binnen Lind DNA. Bijna alle producten worden gemaakt van hoogwaardig gerecycled materiaal. Zo wordt er gebruik gemaakt van overtollig materiaal van onder andere tassen, meubels en schoenen. Daarnaast maakt Lind DNA gebruik van natuurlijk rubber. Dit is afkomstig van bomen. Deze twee bronnen worden samengevoegd om een materiaal te creëren waar uiteindelijk prachtige designs van kunnen worden gemaakt.

Lind DNA placemats

Binnen het ruime assortiment van Lind DNA vallen ook diverse prachtige placemats. Het materiaal dat wordt gebruikt voor de productie van de placemats is gerecycled leer. Daarnaast kan je kiezen uit enorm veel verschillende vormen en kleuren. Op deze manier geef je je tafel simpel en snel een geheel nieuwe look!

Lind DNA onderzetters

Niet alleen de placemats, maar ook de onderzetters van Lind DNA zijn perfect om je tafel mee aan te kleden. Daarnaast geven ze ook nog eens bescherming tegen kringen van glazen. Stijlvol en milieubewust!

Verschillende structuren

De placemats en onderzetters van Lind DNA zijn verkrijgbaar in heel veel diverse vormen, kleuren en verschillende structuren. Op deze manier zijn er oneindig veel combinaties te maken. Lees op onze blog meer over de placemats en onderzetters van Lind DNA!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews