Klantenservice
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Over Woldring Porselein

Woldring Porselein B.V. is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het is in 1911 opgericht door J. J. Woldring en begonnen als klein (luxe) warenhuis. Het verkocht vooral galanterieën, zoals glas, kristal, porselein en aardewerken. Maar ook andere producten als lederwaren, eau de cologne, toiletartikelen, kleinmeubelen en verlichting. Het bedrijf vestigde zich in 1911 in de Stoeldraaierstraat in de binnenstad van Groningen.

In de nadagen van de Tweede Wereldoorlog ontplofte er een munitie-opslag in de straat, waardoor het grootste gedeelte van de straat verloren ging. Woldring ging niet bij de pakken neerzitten en vestigde zich in andere panden in de stad. Via de Herestraat en Oosterstraat, keerde het bedrijf weer terug naar de straat waar het allemaal begonnen was. Na twaalf jaar Stoelddraaierstraat is Woldring Porselein weer terug verhuisd naar de Oosterstraat.

Woldring Porselein heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van het topsegment in glas, kristal, porselein, aardewerken, tafelbestek en luxe artikelen. Sinds 2016 heeft Woldring een complete nieuwe webwinkel waar alle topmerken te koop zijn.

Het succes van het bedrijf ligt in het leveren van topkwaliteit en de allerbeste service. 

Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.630 reviews