Inspiratie en het laatste nieuws; Woldring blogt!

Blomus Sono; blauwe badkameraccessoires

Veel mensen associëren baden, water, welness en badkamers met momenten van rust en ontspanning. De kleur blauw staat voor rust, daarom heeft Blomus deze kleur gekozen voor de nieuwe badkamercollectie. Naast de kleur blauw, introduceert Blomus ook een nieuwe afvalemmer, spiegel en douchewisser. De nieuwe badkamercollectie van Blomus heet Blomus Sono en wordt uitgevoerd in ashley blue, een aangename en kalmerende tint blauw.

Geplaatst op: 18-10-2019

lees meer

Blomus Ro; Europa en Japan in één servies

Blomus introduceert Ro, een nieuw servies ontworpen door Therese Rand, die zich heeft laten inspireren door Japans keramiek. Haar doordachte en stijlvolle servies is in dit geval echter gemaakt van geraffineerd Europees porselein. De elegante uitstraling van Blomus Ro is ook te danken aan de pretentieloze basis die de set naar ongekende hoogten tilt.

Geplaatst op: 17-10-2019

lees meer

Keltum bestek; oog voor detail

Bestek is het sieraad op tafel. Glanzend bestek is niet alleen een lust voor het oog. Als je en jouw tafelgasten Keltum bestek vast pakt voelt het ook nog eens bijzonder. Een Keltum cassette is een waardevol bezit waar je jouw leven lang plezier van zult hebben. Een bezit om te koesteren. Je kunt jouw Keltum cassette zo uitgebreid maken als jezelf wenst, voor een compleet gedekte tafel tijdens ontbijt, lunch en diner.

Geplaatst op: 08-07-2019

lees meer

Een Scandinavische look met de tableware producten van Bitz!

Robuust, maar toch sfeervol… De prachtige tableware producten van het Deense merk Bitz geven jouw tafel een stoere, maar tegelijkertijd stijlvolle uitstraling. Door de enorme hoeveelheid verschillende kleuren zijn er eindeloos veel combinaties te maken. Ga jij in het voorjaar graag voor lichtere kleuren en kies je tijdens de koudere dagen voor een donker servies? Met de producten van Bitz is er altijd een combinatie naar jouw wens!

Geplaatst op: 26-06-2019

lees meer