Inspiratie en het laatste nieuws; Woldring blogt!

3x de leukste kinderserviezen

‘Het eten wordt koud hoor!’ Herkenbaar? Zijn jouw kinderen ook altijd lekker aan het spelen om zich druk te maken over het avondeten? Met een eigen kinderservies wordt het vast en zeker een stuk makkelijker om ze aan tafel te krijgen! Kinderservies is niet alleen handig, het vrolijkt je tafel ook enorm op!

Geplaatst op: 04-06-2019

lees meer

Bestek voor de allerkleinsten!

Heb jij één of meerdere kinderen in huis rond rennen die de leeftijd om zelfstandig te leren eten hebben bereikt? Maak het avondeten voor hen dan nog leuker met een mooie kinderbestek! Een kinderbestek kan op vele manieren een handig hulpje zijn! Niet alleen gaat je zoon of dochter het leuker vinden om te eten, het is ook een goede stap tussen peuterbestek en bestek voor volwassenen. 

Geplaatst op: 04-06-2019

lees meer

Samen zijn met Rosenthal Junto!

‘Junto’, oftewel ‘samen’! Met wie eet jij het liefste samen? Of hou je ervan om tijdens het eten juist een momentje voor jezelf te nemen? De gloednieuwe collectie Rosenthal Junto van het merk Rosenthal komt in elk geval altijd van pas!

Geplaatst op: 01-05-2019

lees meer

De Italiaanse manier van koffie maken

Percolators, ook wel het Italiaanse koffiepotje genoemd. De één zweert erbij voor het beste kopje koffie, de ander is er misschien nog niet mee bekend. Daarom vandaag in de schijnwerpers: de Alessi percolator
Ook al wordt koffie maken met behulp van een percolator gezien als de échte Italiaanse manier van koffie maken, eigenlijk is dit helemaal niet zo....

Geplaatst op: 10-04-2019

lees meer