Inspiratie en het laatste nieuws; Woldring blogt!

De Gio collectie van Wedgwood!

Rustig, wit en subtiel… Maar toch een echte eyecatcher op jouw eettafel; dit is het Wedgwood Gio servies van Wedgwood! Dit servies is zowel trendy als stijlvol, waardoor het heel geschikt is voor een modern huishouden. Door het subtiele reliëfje van deze collectie blijft je oog toch nét even wat langer op het servies hangen!

Geplaatst op: 20-03-2019

lees meer

As calm as the ocean... Royal Doulton Pacific

Verfspetters, catchy patronen en alleen de kleuren blauw en wit; dat is de Pacific collectie van Royal Doulton!

Rustig bijkomen van een drukke dag met een kopje thee? Of wil je juist flink uitpakken en de hele tafel mooi dekken omdat je familie of vrienden komen eten? Relax en waan je even helemaal in de vakantiesferen. Denk aan de zee met zijn golven, de kust en natuurlijk het strand wanneer je het Royal Doulton Pacific serviesgoed gebruikt!

Geplaatst op: 07-03-2019

lees meer

Sfeervol tafelen met de Lind DNA placemats!

Lind DNA ontwerpt onder andere zowel placemats als onderzetters met de voor hen zo kenmerkende curve-vorm; het handelsmerk van Lind DNA. Ben je toch op zoek naar een iets strakker design? Niet alleen de curve-vorm wordt gebruikt, de placemats en onderzetters zijn ook beschikbaar in een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken en een ronde vorm.

Geplaatst op: 26-02-2019

lees meer

Villeroy & Boch Artesano Flower Art

Ook al is het nog hartje winter, de laatste dagen voelt het buiten al bijna aan als lente! De zon schijnt volop, terrassen worden weer buiten gezet en de vogeltjes tjilpen vrolijk. Met al die lenteprikkels buiten mag het interieur binnen natuurlijk niet achterblijven. Haal het voorjaar ook naar binnen met de prachtige Artesano Flower Art collectie van Villeroy & Boch

Geplaatst op: 19-02-2019

lees meer