×
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,- anders €4,99
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Blog

Maison Berger huisparfum uitgelegd!

Al sinds 1905 is Maison Berger Paris de specialist op het gebied van huisparfums. Tot nu toe werden honderden verschillende hoogwaardige geuren ontwikkeld die werden toegepast in de gepatenteerde luchtzuiveraars (Lampe Berger) om de lucht te zuiveren en te parfumeren.

Maar tegenwoordig is Maison Berger Paris meer dan dat. Wist je wel dat er bijvoorbeeld meerdere manieren zijn om je huis lekker te laten ruiken? En had je er wel eens bij stilgestaan dat een huisparfum uit meerdere geuren (noten) bestaat? Op deze pagina lees je hier meer over.

Maison Berger om je huis lekker te laten ruiken!

Geplaatst op: 01-04-2020

lees meer

Iittala’s kleur van 2020: Linnen!

Kies dit jaar voor Iittala Linnen!

Vind jij het gevoel van die eerste, warme zonnestralen op je huid ook zo lekker? Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent blote armen, zomersproetjes en verfrissende koele briesjes! Linnen, dé kleur die door het merk Iittala is gekozen tot kleur van 2020 is hier dan ook volledig op geïnspireerd. Denk aan de warme, zonnige dagen waarop dat heerlijke briesje een groot verschil kan maken, en droom lekker weg bij deze prachtige kleur!

 

Geplaatst op: 19-02-2020

lees meer

Thomas Trend; 3 nieuwe kleuren!

Thomas Trend toont zijn kleuren: drie nieuwe tinten voor de populaire Thomas-collectie

In meer dan 35 jaar heeft de Thomas Trend-collectie van de Londense ontwerpersduo Queensberry Hunt talloze huishoudens, kookwinkels, kantoren en bistro's veroverd. Met zijn tijdloze en functionele ontwerp wordt Thomas Trend White wereldwijd beschouwd als een van de meest populaire serviesgoed voor dagelijks gebruik. De nieuwe Thomas Trend kleuren, Midnight Blue, Moon Grey en Ice Blue, zijn veel meer dan alleen klassiek wit.

Thomas Trend in nieuwe kleuren

Geplaatst op: 10-01-2020

lees meer

Villeroy & Boch NewMoon servies

Servies geïnspireerd door de schittering van de maan!

Villeroy & Boch zal kopers op de komende beurzen kennis laten maken met de nieuwste collectie serviesgoed. Villeroy & Boch NewMoon is geïnspireerd door datgene dat mensen al duizenden jaren fascineert, namelijk de maan.

Denk aan een puur en opvallend ontwerp gedefinieerd door een asymmetrische halve maan-vorm.

"Heldere lijnen creëren een maansikkel tegen glanzend, geglazuurd premium porselein dat elk diner een exclusieve stijl geeft met zijn expressiviteit", aldus Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch NewMoon servies

Geplaatst op: 08-01-2020

lees meer