Inspiratie en het laatste nieuws; Woldring blogt!

Thomas Trend; 3 nieuwe kleuren!

Thomas Trend toont zijn kleuren: drie nieuwe tinten voor de populaire Thomas-collectie

In meer dan 35 jaar heeft de Thomas Trend-collectie van de Londense ontwerpersduo Queensberry Hunt talloze huishoudens, kookwinkels, kantoren en bistro's veroverd. Met zijn tijdloze en functionele ontwerp wordt Thomas Trend White wereldwijd beschouwd als een van de meest populaire serviesgoed voor dagelijks gebruik. De nieuwe Thomas Trend kleuren, Midnight Blue, Moon Grey en Ice Blue, zijn veel meer dan alleen klassiek wit.

Thomas Trend in nieuwe kleuren

Geplaatst op: 10-01-2020

lees meer

Villeroy & Boch NewMoon

Servies geïnspireerd door de schittering van de maan!

Villeroy & Boch zal kopers op de komende beurzen kennis laten maken met de nieuwste collectie serviesgoed. Villeroy & Boch New Moon is geïnspireerd door datgene dat mensen al duizenden jaren fascineert, namelijk de maan.

Denk aan een puur en opvallend ontwerp gedefinieerd door een asymmetrische halve maan-vorm.

"Heldere lijnen creëren een maansikkel tegen glanzend, geglazuurd premium porselein dat elk diner een exclusieve stijl geeft met zijn expressiviteit", aldus Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch NewMoon servies

Geplaatst op: 08-01-2020

lees meer

Dek je tafel in stijl met Woldring!

Dek je tafel in stijl met Woldring!

De kerstdagen komen eraan en dat betekent voor veel mensen uitgebreid tafelen met vrienden en familie. Op Woldring ben je aan het juiste adres als je dit jaar helemaal wilt uitpakken met de perfecte gedekte tafel. Servies, bestek en wijnglazen hier vind je het allemaal.

In deze blog leggen wij je uit hoe jij het diner stijlvol presenteert aan jouw gasten!

Woldring voor de gedekte tafel!

Geplaatst op: 20-11-2019

lees meer

Maison Berger Lolita Lempicka collectie

Iconische parfum van Maison Berger voor thuis!

Ter gelegenheid van het 120 jarig jubileum introduceerde Maison Berger Paris in september 2018 de Maison Berger Lolita Lempicka collectie. Maison Berger Paris heeft zich voor dit huisparfum laten inspireren door het iconische parfum. Voor het eerst in de historie is er een lichaamsparfum gekopieerd in het geurenpalet van een huisparfum.

Geplaatst op: 13-11-2019

lees meer