Inspiratie en het laatste nieuws; Woldring blogt!

Keltum bestek; oog voor detail

Bestek is het sieraad op tafel. Glanzend bestek is niet alleen een lust voor het oog. Als je en jouw tafelgasten Keltum bestek vast pakt voelt het ook nog eens bijzonder. Een Keltum cassette is een waardevol bezit waar je jouw leven lang plezier van zult hebben. Een bezit om te koesteren. Je kunt jouw Keltum cassette zo uitgebreid maken als jezelf wenst, voor een compleet gedekte tafel tijdens ontbijt, lunch en diner.

Geplaatst op: 08-07-2019

lees meer

Een Scandinavische look met de tableware producten van Bitz!

Robuust, maar toch sfeervol… De prachtige tableware producten van het Deense merk Bitz geven jouw tafel een stoere, maar tegelijkertijd stijlvolle uitstraling. Door de enorme hoeveelheid verschillende kleuren zijn er eindeloos veel combinaties te maken. Ga jij in het voorjaar graag voor lichtere kleuren en kies je tijdens de koudere dagen voor een donker servies? Met de producten van Bitz is er altijd een combinatie naar jouw wens!

Geplaatst op: 26-06-2019

lees meer

3x de leukste kinderserviezen

‘Het eten wordt koud hoor!’ Herkenbaar? Zijn jouw kinderen ook altijd lekker aan het spelen om zich druk te maken over het avondeten? Met een eigen kinderservies wordt het vast en zeker een stuk makkelijker om ze aan tafel te krijgen! Kinderservies is niet alleen handig, het vrolijkt je tafel ook enorm op!

Geplaatst op: 04-06-2019

lees meer

Bestek voor de allerkleinsten!

Heb jij één of meerdere kinderen in huis rond rennen die de leeftijd om zelfstandig te leren eten hebben bereikt? Maak het avondeten voor hen dan nog leuker met een mooie kinderbestek! Een kinderbestek kan op vele manieren een handig hulpje zijn! Niet alleen gaat je zoon of dochter het leuker vinden om te eten, het is ook een goede stap tussen peuterbestek en bestek voor volwassenen. 

Geplaatst op: 04-06-2019

lees meer