Inspiratie en het laatste nieuws; Woldring blogt!

De Italiaanse manier van koffie maken

Percolators, ook wel het Italiaanse koffiepotje genoemd. De één zweert erbij voor het beste kopje koffie, de ander is er misschien nog niet mee bekend. Daarom vandaag in de schijnwerpers: de Alessi percolator
Ook al wordt koffie maken met behulp van een percolator gezien als de échte Italiaanse manier van koffie maken, eigenlijk is dit helemaal niet zo....

Geplaatst op: 10-04-2019

lees meer

200 jaar geschiedenis... Royal Doulton 1815

Om het tweehonderdjarig bestaan van Royal Doulton te vieren werd in 2015 de vrolijke Royal Doulton 1815 serviescollectie uitgebracht. Deze serviesserie is geproduceerd in drie varianten: wit, pastelblauw en een kleurrijke versie. In het servies uit deze collectie staat op een subtiele manier 1815 gegraveerd. Alle onderdelen zijn los van elkaar, maar ook als serviesset te verkrijgen. Het servies is gemaakt van porselein.

Geplaatst op: 03-04-2019

lees meer

De Gio collectie van Wedgwood!

Rustig, wit en subtiel… Maar toch een echte eyecatcher op jouw eettafel; dit is het Wedgwood Gio servies van Wedgwood! Dit servies is zowel trendy als stijlvol, waardoor het heel geschikt is voor een modern huishouden. Door het subtiele reliëfje van deze collectie blijft je oog toch nét even wat langer op het servies hangen!

Geplaatst op: 20-03-2019

lees meer

As calm as the ocean... Royal Doulton Pacific

Verfspetters, catchy patronen en alleen de kleuren blauw en wit; dat is de Pacific collectie van Royal Doulton!

Rustig bijkomen van een drukke dag met een kopje thee? Of wil je juist flink uitpakken en de hele tafel mooi dekken omdat je familie of vrienden komen eten? Relax en waan je even helemaal in de vakantiesferen. Denk aan de zee met zijn golven, de kust en natuurlijk het strand wanneer je het Royal Doulton Pacific serviesgoed gebruikt!

Geplaatst op: 07-03-2019

lees meer