Inspiratie en het laatste nieuws; Woldring blogt!

Dek je tafel in stijl met Woldring!

De kerstdagen komen eraan en dat betekent voor veel mensen uitgebreid tafelen met vrienden en familie. Op Woldring ben je aan het juiste adres als je dit jaar helemaal wilt uitpakken met de perfecte gedekte tafel. Servies, bestek en wijnglazen hier vind je het allemaal.

In deze blog leggen wij je uit hoe jij het diner stijlvol presenteert aan jouw gasten!

Woldring voor de gedekte tafel!

Geplaatst op: 20-11-2019

lees meer

Maison Berger Lolita Lempicka collectie

Ter gelegenheid van het 120 jarig jubileum introduceerde Maison Berger Paris in september 2018 de Maison Berger Lolita Lempicka collectie. Maison Berger Paris heeft zich voor dit huisparfum laten inspireren door het iconische parfum. Voor het eerst in de historie is er een lichaamsparfum gekopieerd in het geurenpalet van een huisparfum.

Geplaatst op: 13-11-2019

lees meer

Villeroy & Boch Manufacture Rock

Het is een wereldwijde trend; kookliefhebbers die indruk maken op hun gasten met culinaire creaties en een perfect gedekte tafel, zoals professionals dit doen. Een etentje is geen gewoon etentje meer, maar wordt omgetoverd tot een speciaal moment. Villeroy & Boch komt met een nieuwe collectie die hier volledig op aansluit; Villeroy & Boch Manufacture Rock. Een uitgebreide collectie van servies, glazen, bestek en accessoires om de perfecte tafel te dekken.

Geplaatst op: 13-11-2019

lees meer

Blomus badkameraccessoires

Moderne badkameraccessoires die lang mee gaan; dat zijn de Blomus badkameraccessoires! Dit Duitse designmerk onderscheidt zich in moderne en minimalistische ontwerpen waarbij mat en gepolijst roestvrijstaal centraal staan. In de diverse badkamercollecties van Blomus vind je alles voor in jouw badkamer of toilet: van toiletrolhouders en zeepdispensers tot handdoekrekken!

 

Geplaatst op: 24-10-2019

lees meer