Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Blomus Sono; blauwe badkameraccessoires

18-10-2019

Veel mensen associëren baden, water, welness en badkamers met momenten van rust en ontspanning. De kleur blauw staat voor rust, daarom heeft Blomus deze kleur gekozen voor de nieuwe badkamercollectie. Naast de kleur blauw, introduceert Blomus ook een nieuwe afvalemmer, spiegel en douchewisser. De nieuwe badkamercollectie van Blomus heet Blomus Sono en wordt uitgevoerd in ashley blue, een aangename en kalmerende tint blauw.

Blomus Sono

Het Duitse ontwerpbureau heeft een nieuwe afvalemmer ontwikkeld met een praktisch deksel met voetpedaal en een speciaal mechanisme waardoor het deksel langzaam en stil sluit. Blomus Sono is bovendien gemakkelijk te legen dankzij de uitneembare emmer.

Blomus Sono uitgevoerd in Ashley Blue

De nieuwe make-up spiegel maakt het leven eenvoudiger door tot wel vijf keer te vergroten. De spiegel blijft stabiel dankzij de eenvoudige voet. De nieuw ontworpen douchewisser voorkomt dat er kalkresten achterblijven op tegels, voegen en douchewand. De verpakking bevat een haakje waaraan de douchewisser na gebruik kan worden opgehangen.

Blomus Sono badkameraccessoiresBlomus badkameraccessoires

Niet alleen de nieuwe items zijn ashley blue, maar de gehele Blomus Sono collectie: zeepdispenser met schaaltje, tandenborstelhouder, toiletborstel en opbergdoosje. Blomus heeft bovendien dezelfde kleur gekozen voor de textielcollecties Riva, Caro en Piana.

Blomus

Blomus staat voor intelligent, minimalistisch en functioneel design voor de eigentijdse woning. Blomus werd opgericht in 1961 en komt voort uit de Duitse traditie van buitengewoon goede kwaliteit en uitstekend vakmanschap. De basis van ons succes is het geloof in eerlijke materialen, pure vormen en de noodzakelijkheid van een gepassioneerde aanpak. Hierdoor is Blomus een marktleider geworden op het gebied van interieurdesign en duurzame accessoires die nog generaties lang kunnen worden gewaardeerd.

Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews