Populaire producten

Blomus

Het Duitse merk Blomus staat voor eigentijds design en hoogwaardige kwaliteit. Blomus heeft een breed assortiment woonaccessoires in alle prijsklassen. Naast vele accessoires voor de badkamer of toilet, kantoor of werkplek, keuken, tafel, en tuin biedt Blomus ook een groot aantal stijlvolle universele woonaccessoires zoals spiegels, magazinehouders en garderobes. Tel hier de wijn-, champagne- en baraccessoires bij op en je richt jouw gehele huis zeer stijlvol in! Van oudsher zijn de meeste produkten in de basis vervaardigd uit mat of gepolijst roestvrijstaal. Steeds vaker wordt het rvs gecombineerd met andere materialen, zoals porselein, siliconen en katoen. Hierdoor krijgen de produkten een eigentijds karakter en passen de accessoires niet alleen goed in moderne interieuren, maar ook bij landelijke stijlen.

De complete Blomus collectie online

Op Woldring.nl shop je de complete collectie van Blomus. We helpen je graag bij het vinden van het juiste product. Blader rustig door onze brede assortiment. Wellicht kunnen we je op weg helpen doorhet bieden van een overzicht van populaire categorieën, productseries en producten.

Blomus

Opgericht in 1961 en geworteld in de Duitse traditie van uitzonderlijke kwaliteit en hooggeschoold vakmanschap, heeft Blomus zijn succes gebaseerd op een sterk geloof in de eerlijkheid van materialen, de puurheid van vorm en de noodzaak van een gepassioneerde aanpak. Hierdoor is Blomus uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van interieurontwerp en accessoires die de komende generaties lang mee gaan en van wie ze houden.

Populaire productcategoriën van Blomus:

  • Badkameraccessoires:  Minimalistisch design, een voortreffelijke kwaliteit en compromisloze aandacht voor detail zijn de handelsmerken van de Blomus badkamerserie. 
  • Kandelaars & waxinelichthouders: Blomus Kandelaars en waxinelichthouders stralen alle hoge kwaliteit en strak design uit. Elk van deze producten heeft zijn eigen individuele twist in het ontwerp en zorgen voor een unieke gebruikservaring.
  • Broodmanden: Broodmanden met een simplistisch design. Het katoenen mandje kan eenvoudig worden losgemaakt van de houder voor reiniging waardoor het een gebruiksvriendelijk product is. 

Populaire productseries van Blomus:

  • Blomus Sono badkamerserie: Sono van Blomus is een bijzonder badkamerserie gemaakt van keramiek overgoten met een in prachtige kleuren vormgegeven silicone soft-touch coating. Deze is eenvoudig te reinigen met een zachte doek en wat water of een PH-neutraal afwasmiddel.
  • Blomus Mio servies: De serviesserie Mio van Blomus omvat diverse op elkaar afgestemde onderdelen, zoals 3 maten platte borden, een diep bord, espresso-kopjes met een bijzonder ovalen schotel, met daarop plaats voor een lekkernij.
  • Blomus Menoto: Ster in de spa: een functioneel designer item voor jouw badkamer. Ontvangt dankbaar handdoeken en meer ... de bekwame combinatie van de warme, donkere kunststeen met de koele elegantie van roestvrijstaal geeft het model zijn verfijnde uitstraling.