Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Keltum

9 producten

Keltum

Logo KeltumNederlands bestek

Als jij aan Keltum denkt, doet de naam Van Kempen & Begeer dan ook een belletje rinkelen? Dat kan! Het Nederlandse merk Van Kempen & Begeer was namelijk de voorloper van Keltum. Tientallen jaren kennis en ervaring hebben Keltum een pro op het gebied van luxueuze besteksets gemaakt. Hou jij van pure kwaliteit, tot in de perfectie gesmeed? Een couvert van Keltum maakt jouw mooi gedekte tafel helemaal af!

Keltum bestekset

Het Keltum bestek bevat vele verschillende modellen, waardoor er altijd een keuze naar jouw wens is. Elke set onderscheid zich weer op zijn eigen manier. Zo zijn er edelstalen, zilveren en verzilverde besteksets: keuze genoeg! Door te investeren in een goede bestekset heb je een waardevol bezit waar je je leven lang plezier van hebt!

Keltum kinderbestek

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht! Wat dacht je bijvoorbeeld van een bestekset waar Rupsje Nooitgenoeg in is verwerkt? Of houdt jouw kleine meer van Kikker? Het is allemaal te vinden bij de Keltum kinderbesteksets. Ook is het kinderbestek goed te combineren met de andere sets van Keltum. Veel besteksets hebben een kindercouvert, wat uiteraard in dezelfde stijl is vervaardigd.

Keltum bestek edelstaal

Om de edelstaal bestekset van Keltum te produceren wordt er gebruikt gemaakt van 18/10 edelstaal. Het 18/10 staal is een bepaalde verhouding waarbij de 18 staat voor het gehalte chroom en 10 voor het gehalte nikkel. Het resultaat? Een bestekset is erg sterk en vooral roestvast is. Dit maakt het gebruik van de set en het onderhoud heel fijn. Heb je nog een beetje hulp nodig bij het onderhouden van je bestekset? Kijk voor tips vooral eens op deze blog!

Keltum bestek verzilverd

De verzilverde bestekset van Keltum geeft een luxueuze sfeer aan je tafel! De set is verzilverd volgens de hoge kwaliteitsnorm basis 100. Dit betekend dat er per 24 onderdelen in een bestekset 100 gram zilver wordt gebruikt. Hierdoor blijft je bestek lang mooi en heb jij er op deze manier jarenlang plezier van! Lees ook eens onze blog voor tips om je verzilverde bestekset langdurige tijd mooi te houden.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews