Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi bestek

210 producten

Alessi bestek

Verschillende besteksets

Een prachtig gedekte tafel is niet compleet zonder mooi bestek. Fijn bestek zorgt nu eenmaal voor een mooiere tafel en dat maakt het echt een feestje om iedere keer weer te eten. Bestek waar je blij van wordt is elegant, stijlvol en tegelijkertijd handig in gebruik. En dat is precies waar het bestek van Alessi bekend om staat. Bij ons vind je veel verschillende soorten besteksets, er zit er altijd wel een bij waar je van gaat glimlachen! Welke zie jij al liggen op je tafel?

Prachtige Alessi besteksets

Bij ons vind je een prachtige diversiteit aan besteksets. Van traditioneel tot aan modern, van verrassende vormen tot aan strak vormgegeven. Voor iedere stijl tafel en voor iedere gelegenheid de ideale set! Uiteraard wordt de collectie gekenmerkt door het prachtige staal waar Alessi bekend om staat. Welke set is jouw favoriet?

Ruime keuze in Alessi bestek

Of het nu gaat om complete besteksets van Alessi en Officina Alessi, kaasmessensets of visbestek, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerlepels en saladebestek ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk dus snel de mooie collectie van Alessi. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd! 

Alessi Nuovo Milano bestek

In 1987 ontwierp de beroemde architect en ontwerper Ettore Sottsass voor Alessi de bestekserie Nuovo Milano voor Alessi. Deze bestekserie met zijn krachtig ontwerp en tijdloze uitstraling is vervaardigd van 18/10 gepolijst edelstaal.

Alessi Dry bestek

In 1982 is de eerste, door Achille Castiglioni voor Alessi ontworpen bestekserie Dry in productie genomen. Na dertig jaar is het bestek Dry nog altijd een van de bestsellers van Alessi. De karakteristieke eigenschap van dit bestek is de slanke overgang tussen het gesatineerde en gepolijste deel. Het Alessi Dry bestek is gemaakt van 18/10 gepolijst edelstaal met gesatineerd handvat.

Alessi Caccia bestek

De bestekserie Caccia werd in 1938 voor Alessi ontworpen door de gebroeders Pier Giacomo en Livio Castiglioni samen met Luigi Caccia Dominioni. Deze bestekserie werd geprezen vanwege het fantastische evenwicht tussen de toen nog ambachtelijke stijl en de toekomstige industriële productie van huishoudelijke artikelen. Het ontwerp van de serie Alessi Caccia is een voorbeeld van het Lombardijse classicisme.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews