Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Rosenthal Mesh servies

52 producten

Rosenthal Mesh servies

Geweldige details en enorm veel individuele stukken waar eindeloos mee gecombineerd kan worden.. Zo kan je de Mesh collectie van het serviesmerk Rosenthal het beste omschrijven. De Spaanse industrial designer Gemma Bernal heeft deze gloednieuwe collectie geïnspireerd op de kookwereld van Spanje. De Mesh collectie wordt gekenmerkt door de geometrische vormen die samen een prachtig patroon vormen.

Rosenthal Mesh; ook in levendige kleuren

Het servies uit de nieuwste collectie is onder andere verkijgbaar in drie moderne kleuren! Kleed je tafel zomers aan met de kleuren Aqua en Crème. Of ben jij nog op zoek naar een mooi servies voor in de herfst? Bekijk dan eens producten in de diepbruine kleur Walnut! Deze drie verschillende kleuren zijn over de porseleinen basis aangebracht in de vorm van een kleurglazuur. Hierdoor wordt er een prachtig contrast gecreëerd en zijn de onderdelen van deze collectie enorm goed te combineren met bijvoorbeeld wit porselein. Mix & match naar jouw wensen!

Rosenthal Mesh; gevarieerd lijnenspel

De lijnen die over het servies uit de Mesh collectie lopen vormen samen een mooi patroon. Op het eerste gezicht lijkt deze serie misschien simpel, maar wie beter kijkt ziet de enorme hoeveelheid details in de Mesh collectie. Het porselein in combinatie met de verschillende kleuren glazuur geven jouw tafel een interessante look!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews