Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Royal Albert

37 producten

Royal Albert

Traditie sinds 1896

Sinds 1896 is het bedrijf Royal Albert al bezig met de productie van servies. Het bedrijf heeft zodoende ruim 100 jaar ervaring en heeft in deze periode een ruim assortiment met prachtig serviesgoed opgebouwd. Het Royal Albert servies is gedecoreerd met veel delicate bloemen en opvallende kleuren. Ook komen typisch Engelse vormen terug in het servies. Bij Woldring verkopen we verschillende collecties van Royal Albert, waaronder Royal Albert Old Country Roses en Royal Albert Cheeky Pink.

Royal Albert Servies blauw

Vul jouw huis met de sierlijke vormen en stijlvolle bloemen van Royal Albert. Ben je specifiek op zoek naar Royal Albert servies in het blauw? Kijk dan eens bij Royal Albert Miranda Kerr of Royal Albert Polka. Wij bieden jou deze serviezen in verschillende blauwtinten, passend bij jouw interieur.

Royal Albert Servies kopen

Waan je in Groot-Brittannië met de stijlvolle serviezen van Royal Albert. Sommige collecties zijn modern en trendy, andere juist klassiek en tijdloos. Iedere lijn bevat onder andere kopjes, schotels en borden. Wil je graag Royal Albert servies kopen? Je kunt goed terecht in onze webwinkel, wij bieden je de beste service en een snelle levering.

Royal Albert Old Country Roses servies

Het prachtige Royal Albert Old Country Roses servies is een echte klassieker! Deze lijn werd al in 1962 uitgebracht, maar is nog steeds één van de bestsellers van het Engels merk. De witte basis van Fine Bone porselein in combinatie met de rode, gele en roze roosjes en een gouden randje vormt samen een tijdloos geheel. Ook de vorm van het servies is typisch Engels. Zie jij jezelf al theedrinken als een echte royal?

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews