Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Simplehuman

4 producten

Simplehuman

Simpel, functioneel en gaan lang mee!

In het alledaagse leven kan veel verbeterd worden. Dat is de basisgedachte achter Simplehuman. Door het oplossen van simpele problemen kunnen dagelijkse klusjes in huis sneller en beter gedaan worden.
Simplehuman noemt haar producten hulpmiddelen voor efficiënt wonen.

Ze zijn altijd simpel, functioneel en gaan lang mee. Ze maken alleen producten die ze zelf ook graag gebruiken.

Ze noemen zichzelf soms wel een beetje obsessief. Aan een ontwerp wordt net zo lang gesleuteld tot alles aan het product klopt. Vervolgens wordt deze rigoureus getest om te garanderen dat de producten bij jarenlang intensief gebruik goed blijven functioneren.
Het resultaat is dat je met Simplehuman het snelste automatische zeeppompje of allerbeste make-up spiegel in huis haalt, die er op de markt verkrijgbaar is.

Simplehuman spiegel

Simplehuman heeft een prachtige collectie sensor mirrors. De droom van elke vrouw! De collectie Simplehuman spiegel bestaat uit ronde spiegels met één, twee of drie verschillende vergrotingen, spiegels die je op kunt hangen, mee kunt nemen op reis of zelfs in je tas en een professionele rechthoekig exemplaar die je via een app op je telefoon kunt bedienen. Allen verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Simplehuman doucherekjes gaan lang mee!

Duurzaam, stevig, solide: niet direct woorden waar je bij een doucherekje gauw aan denkt. Maar een Simplehuman doucherek is gemaakt van roestbestendige materialen en van roestvrijstaal, zodat ze tegen corrosie bestand zijn en eenvoudig te reinigen zijn. Daarom kunnen we er ook een garantie van 5 jaar op geven

Simplehuman zeepdispenser sensor

Een Simplehuman zeepdispenser met sensor biedt de efficiëntste manier om je handen te wassen, zonder dat er bacteriën of vuil achterblijven. De pomp is opstoppingsvrij dankzij de pompslang die voor een precieze en consistente doorstroom zorgt. De siliconen afsluiter voorkomt kliederige lekkages.

Je controleert de hoeveelheid zeep door je hand dichtbij de sensor te houden voor een klein beetje zeep of juist verder weg voor meer zeep. Een trechteropening maakt navullen snel en gemakkelijk. Bovendien is de pomp waterdicht, zodat je hem gemakkelijk kunt schoonmaken. Je kunt de pomp opladen met de bijgeleverde oplaadplug. Met één lading doe je maximaal drie maanden. Gebruik zeep van simplehuman voor een optimale pompwerking.

Simplehuman handzeep

Deze handige navulverpakking van Simplehuman handzeep zorgt dat je zonder enige problemen jouw Simplehuman zeepdispenser kunt blijven gebruiken. Door deze ruime navulverpakking kun je nog langer doen met jouw favoriete handzeep.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews