Royal Doulton Pacific

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Royal Doulton Pacific

Het porselein van Royal Doulton ademt de Stille Oceaan. In alle delen van dit exclusieve servies is een thema van de zee verwerkt, in beeld, als gevoel en als herinnering van een verfrissende zeewind. Sommige borden doen denken aan een strakblauwe lucht in de zomerzon. Een serveerplank heeft zacht buigende lijnen die een beeld oproepen van de oneindige horizon. Behalve een ode aan de zee is Royal Doulton ook een sterk servies van lichtgewicht porselein dat bestand is tegen de oven, de magnetron en de vaatwasser.

Royal Doulton Pacific servies

Een gedekte tafel wordt zonder meer een eenheid als u bij Woldring voordelig een Royal Doulton Pacific servies online bestelt. De complete 16-delige set bestaat uit 4 ontbijtborden, 4 dinerborden, 4 bekers en 4 papschaaltjes. U heeft bij Woldring onder andere de keuze uit diverse series van het Royal Doulton Pacific servies zoals Dot, Lines en Splash. Bestelt u liever een set van zes verschillende Royal Doulton borden met de Stille Oceaan als thema? Ook dat doet u bij Woldring eenvoudig online!

Royal Doulton Pacific Splash

Bij een flinke branding ontstaan er schuimkoppen op het water. Deze vormen overduidelijk de inspiratiebron voor de Royal Doulton Pacific Splash collectie. Door toeval is een bijzonder vlekpatroon ontstaan, dat nu borden, schalen en bekers siert. Er zijn voor dit bijzondere effect slechts twee kleuren gebruikt, het wit van parelwitte stranden en het intense blauw van het zeewater. Meer is er niet nodig om met Royal Doulton Pacific Splash de vreugde op tafel te zetten.

Royal Doulton Pacific Lines

Niets spreekt meer tot de verbeelding dan de eindeloze horizon die in verte met de oceaan vervloeit. De subtiele strepen op Royal Doulton Pacific Lines servies volgen elk hun eigen lijn, maar volstrekt in harmonie. Uit deze serie vindt u bij Woldring onder andere ook pastaborden, mokken en schenkkannen. Bij Woldring kunt u als aanvulling op Royal Doulton Pacific Lines ook Royal Doulton 1815 servies bestellen. Dit bestaat uit de combinatie van een gekleurde en een witte baan, een ongekend genot als de zon erop schijnt!

Royal Doulton Pacific set

U kunt werkelijk alle kanten op met een Royal Doulton Pacific set. Door een set met verschillende borden, kopjes of schaaltjes te bestellen creëert u een uitbundige selectie. Toch zorgen de delen niet alleen afzonderlijk maar ook als geheel voor rust aan het oog. Spreekt een compleet servies met één thema u meer aan? Ook deze kunt u bij Woldring eenvoudig online bestellen. In ons ruime assortiment kunt u ook terecht voor het verfijnde servies van Gordon Ramsay Maze. Wat u ook bestelt, wij zorgen voor een snelle levering!