Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Royal Doulton Pacific

33 producten

Royal Doulton Pacific

Waar denk jij aan bij de Stille Oceaan? Zijn lange witte stranden, diepblauwe kleur en de oneindige horizon? Vertaal dit naar een stijlvolle serviesset en het resultaat is de Pacific collectie van Royal Doulton! Deze collectie heeft prachtige onderdelen waarmee jij jouw tafel op een eenvoudige manier een geheel nieuwe look geeft!

Royal Doulton Pacific servies

Ben jij op zoek naar een rustig, maar toch speels servies? De Pacific collectie heeft het allebei! Bestel snel en gemakkelijk een complete serviesset, of juist losse onderdelen. Een complete 16-delige startset bestsaat uit vier dinerborden, vier ontbijtborden, vier bekers en vier papschaaltjes. Daarnaast zijn er ook nog verschillende varianten zoals Splash, Lines of Dot. Neem zelf een kijkje en kies jouw favoriet!

Royal Doulton Pacific Splash

Witte schuimende koppen horen natuurlijk bij een oceaan! Het patroon Splash uit deze collectie is hier duidelijk op gebaseerd. Voor dit bijzondere patroon zijn er maar twee kleuren gebruikt, wit van de lange, uitgerekte stranden en blauw van de oneindige oceaan. Kies jij ook voor het Splash patroon? 

Royal Doulton Pacific Lines

Van een prachtige zonsondergang op het strand kan iedereen genieten! Een donkerroze lucht en dan die oranje zon die steeds verder in de zee lijkt te verdwijnen... Het patroon Lines uit deze collectie doet daaraan denken! De Stille Oceaan als een oneindige streep waarin de zon langzaam wegzakt.

Royal Doulton Pacific set

Met de Pacific collectie kan je zelf net zolang mixen en matchen met dit servies totdat je de perfectie combinatie hebt! Ga jij voor een complete serviesset met hetzelfde patroon? Of ga je er juist voor om verschillende varianten bij elkaar te mixen? Waar je ook voor gaat, bij Woldring vind je het allemaal! 

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews