Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Höfats

12 producten

Bekijk hier hoe de Hofats Spin werkt?

Bekijk de video

Höfats

Höfats is een jong Duits designbureau dat prachtige producten op de markt brengt, die allemaal te maken hebben met (open) vuur, zoals vuurkorven, vuurschalen, BBQ’s, lantaarns en vele accessoires.

Het bedrijf heeft niet alleen een fascinatie voor vuur, maar ook voor design, want hun producten zijn zo mooi ontworpen dat ze al 40 prestigieuze designprijzen in de wacht gesleept hebben. Niet alleen het design is mooi, maar de producten zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, cortenstaal en bamboe.

Veel producten van Höfats zijn multifunctioneel. De BBQ’s zijn in hoogte verstelbaar en kunnen na het grillen ingezet worden als vuurkorf. De buitenlampen kunnen staand, hangend of op een steel in de tuin gezet worden. En de kratjes kunnen gebruikt worden als vuurkorf, maar ook als BBQ of handig krukje.

Hofats Spin

De Spin is één van de mooiste sfeermakers van Höfats voor in de tuin of in huis.
De indrukwekkende dans van vlammen ziet er niet alleen sfeervol uit, maar geeft ook een comfortabele warmte af. Ideaal voor de nog wat frisse lenteavonden of heldere winterdagen.

De mooie wervelende vlam ontstaat door een blikje brandend ethanol wat in een voet geplaatst wordt.
De houder heeft verschillende schotten die de binnenkomende lucht laten roteren. Door warmte en het schoorsteeneffect in de glazen buis wordt de vlam wel 5 keer de oorspronkelijke grootte.

 

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews