Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Coravin wijnsysteem kopen

39 producten

Coravin wijnsysteem kopen

Wijnschenken zonder de fles te openen!

Coravin is een Amerikaanse merk dat in 2011 werd opgericht. Het merk heeft voor een revolutionaire verandering gezorgd in de wijnwereld met de Coravin wijnsystemen. De Coravin wijn systemen staan ook bekend als de Coravin wijnpompen. De ontwikkeling van de wijnpompen heeft een aantal jaren geduurd, maar is nu klaar om de wijnmarkt te veroveren.

Het merk staat voor revolutionaire en hoogwaardige producten die een musthave zijn voor iedere wijnliefhebber. Coravin is voortdurend bezig met het ontwerpen van nieuwe modellen en kleuren. Met het grote aanbod aan talloze kleuren is er voor ieder iets wils! 

Hoe werkt een Coravin wijnsysteem?

De technologie van Coravin is erg innovatief en bestaat uit: edel argongas en een holle naald. Beiden zorgen voor een optimale werking tijdens het gebruik van de wijnpomp. Het gas zorgt ervoor dat er druk in de fles ontstaat.
Als er eenmaal druk is ontstaan in de wijnfles zorgt de holle naald ervoor dat de wijn uit de fles komt. Dankzij het argongas komt er geen zuurstof bij de wijn, waardoor er geen oxidatie zal gaan plaatsvinden! Dit betekent dat de wijn niet zuur zal worden! Als je klaar bent met het schenken van jouw wijn, kun je de naald terugtrekken en de kurk eenvoudig sluiten. 

Coravin systeem kopen?

De Coravin wijn systemen zijn de perfecte oplossing wanneer je een grote wijncollectie hebt en van iedere wijnfles iets wilt proeven! Kom en laat je inspireren door de verschillende modellen en het groot aanbod aan kleuren!

Coravin wijnsysteem reinigen

De wijnpompen van Coravin zijn gemakkelijk en snel te reinigen! Het reinigen van het wijnsysteem duurt slechts enkele minuten. Hierdoor zijn de wijn systemen ook geschikt voor gebruik in restaurants en hotels. Er wordt geadviseerd om de wijntap na elk gebruik grondig te reinigen om een langere levensduur te garanderen.

Je kunt de spuit van de wijntap reinigen met warm kraanwater. Na het reinigen van de wijntap moet je op de trekker drukken om het overtollig water uit de holle naald te halen. Droog het wijnsysteem nog eens af met een schone vaatdoek en je bent klaar met het reinigen. 

Coravin wijnsysteem bestellen

Je kunt bij Woldring eenvoudig en snel een Coravin Wijnsysteem bestellen. Wij zijn een officiële partner van Coravin en daarom vind je bij ons een groot aanbod aan verschillende modellen en Coravin giftsets.

Zo hebben wij onder andere de Model One, Model Two, Model Two Elite en de Model Eight in ons assortiment. De modellen verschillen in kleur en materiaal. Daarnaast bieden wij ook verschillende Coravin accessoires aan. Enkele accessoires zijn: Coravin naalden, capsules en bewaarhoezen.

Bij elk product wordt de levertijd weergeven, zodat je een indicatie krijgt wanneer het product bij je bezorgd wordt. Heb je vragen over één van de wijn systemen? Neem dan gerust contact met ons op!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews