Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Riedel wijnglazen

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

80 producten:

Riedel wijnglazen

Riedel wijnglazen online kopen

Het familiebedrijf Riedel werd in 1756 opgericht door de Johann Leopold Riedel. Hij woonde in Pavlovice, dat tegenwoordig tot Tsjechië toebehoort. Johann Leopold had de kunst van het glas produceren al vroeg meegekregen: zijn vader Johann Cristoph reisde heel Europa door om glas te verhandelen. Inmiddels, meer dan 250 jaar verder is Riedel nog steeds in handen van de familie Riedel! Door de jaren heen heeft het bedrijf enorm veel verschillende prijzen gewonnen voor haar ontwerpen en is zelfs geridderd door het MoMa, the Museum of Modern Art in San Fransisco!

Riedel glaswerk online kopen

De prachtige glazen van Riedel zijn een vak apart! Zo is de regel binnen het bedrijf dat de inhoud van het glas de vorm moet bepalen. Elke wijn kan namelijk het beste uit een speciaal daarvoor ontworpen glas worden gedronken. Niet alleen de grootte en de vorm van het glas hebben invloed op de smaakbeleving, ook de dikte van het glas is belangrijk. Bij Riedel worden alleen de beste glazen van hoge kwaliteit op de markt gebracht, zodat jij ultiem kan genieten van je glas wijn!

Riedel Vinum wijnglazen online kopen

Riedel Vinum: de allereerste glaswerk collectie ooit van Riedel die met een machine werd geproduceerd! Waar dit tegenwoordig heel normaal is, was dit in 1968 wereldnieuws! De prachtige, elegante glazen uit de Vinum serie zijn perfect om te gebruiken bij iedere gelegenheid: een uitgebreid familiediner, een gezellige avond met vrienden of een warme zomermiddag in de zon... Neem een kijkje en kies jouw favoriete glas!

Riedel Veritas wijnglazen online kopen

Deze prachtige glazen uit de Riedel Veritas collectie zijn perfect om te gebruiken tijdens een gezellige avond met vrienden! De glazen uit deze serie zijn tot wel 15% langer dan de eerste machine gemaakte collectie van Riedel: Vinum. Deze werd al in 1968 geproduceerd! Ook zijn de glazen uit deze collectie dunner, waardoor de smaak van de wijn nog beter tot zijn recht komt!

Riedel O Wine glazen online kopen?

Is het al tijd voor een lekker wijntje? Deze prachtige Riedel O Wine collectie bevat alleen glazen zonder een steel, waardoor ze een moderne en frisse look hebben! Ook is dit nog eens heel erg praktisch, want wijnglazen die gemakkelijk om vallen zijn op deze manier verleden tijd! In de O Wine serie vind je niet alleen wijnglazen, maar ook mooie waterglazen en zelfs frisdrankglazen. Zo heb je voor elke gelegenheid het juiste glas!

Riedel Performance wijnglazen online kopen

Met de Riedel Performance collectie drink jij een heerlijk wijntje in stijl! Bij deze collectie was het hoofddoel voornamelijk om glazen te produceren zoals dat nog nooit eerder was gedaan. Performance is dan ook de eerste serie van Riedel waarbij de bowl van de glazen iets hoger ligt op de steel. Het effect hiervan is dat door de hogere ligging de smaak van de wijn nog beter wordt!

Riedel Heart to Heart wijnglazen online kopen?

Drinken jij en je partner graag een heerlijk glas wijn bij het avondeten? Dan is de Riedel Heart to Heart collectie perfect voor jou! Deze serie bevat prachtige glazen die speciaal gemaakt zijn om te gebruiken bij het drinken van New World wines: wijnen die worden geproduceerd buiten de traditionele wijngebieden in Europa en het Midden-Oosten. Neem eens een kijkje in het ruime assortiment en kies jouw favoriete glas!

 

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews