Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Maison Berger

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

505 producten:

Maison Berger

Lampe Berger Paris wordt Maison Berger Paris

Het moedermerk waaronder het volledige productassortiment valt. Lampe Berger is daarmee een productcategorie geworden. De benaming Lampe Berger omvat niet langer de diversiteit aan creaties die het merk weerspiegeld. Naast de Lampe Berger (luchtreiniger) zijn nu ook parfumverspreiders met geurstokjes en luxe geurkaarsen verkrijgbaar in de collectie. Maison Berger wordt de nieuwe unieke plek voor creatie en inspiratie rond Franse passie voor kunst en parfum voor het interieur.

Het ontstaan van Maison Berger

Maison Berger Paris is in 1898 opgericht door Maurice Berger die van oorsprong een apotheker was. Het idee was om met Maison Berger Paris de bacterieoverdracht die plaatsvond in grote ziekenhuizen te verminderen door de lucht te reinigen. Hij verhitte keramisch materiaal dat via een lont in contact stond met alcohol. Na aanvankelijk de steen met een vlam te verhitten kwam er katalytische verbranding van de alcohol op gang. Dat proces hield zichzelf in stand bij een veel lagere temperatuur. Uiteindelijk werd er ook Maison Berger Paris parfum gemaakt zodat het thuis gebruikt kon worden.

Maison Berger geurstokjes

Maison Berger geurstokjes worden gebruikt in die ruimtes in huis, zoals bijvoorbeeld hal, badkamer of toilet waar je ook wilt genieten van de aangename huisparfums, maar waar Lampe Berger gewoonlijk niet wordt gebruikt. Een aantal parfums vanuit de lijn van Lampe Berger, zoals Paris Chic, Orange de Cannelle, Vent d’Ocean etc. zijn ook verkrijgbaar in de collectie van Parfum Berger.

Maison Berger Lolita Lempicka

De Maison Berger Lolita Lempicka collectie is geïnspireerd op de iconische parfumfles in de vorm van de appel in facetgeslepen glas. Verkrijgbaar in blauwpaars en transparant. De producten zijn voorzien van het Lolita Lempicka logo in gouden opdruk. De Lampe Berger heeft een opvallende opengewerkte goudkleurige dop.

Maison Berger Matali Crasset

De samenwerking tussen Maison Berger Parijs en Matali Crasset is gebaseerd op gemeenschappelijke ambities, namelijk het aanbieden van geurige rituelen die zowel elegant als verfijnd zijn door een duidelijk dromerig prisma..De Maison Berger Matali Crasset collectie gaat namelijk verder gaan dan het neutraliseren van slechte geuren, het wil de Lampe Berger brander verankeren als een dagelijks luchtverzorgingsobject.

Lampe Berger

Deze gepatenteerde exclusieve brander zorgt voor een gezuiverde en heerlijk geurende lucht, terwijl het systeem van verspreiding door katalyse er voor zorgt dat alle onaangename geuren vernietigd worden. De Lampe Berger lamp is voortgekomen uit veeleisendheid en passie, techniciteit en gevoel voor schoonheid en is daarmee een ware must have.

Lampe Berger navulling

Op zoek naar een verfrissende nieuwe geur voor jouw brander van Lampe Berger? Met een Lampe Berger navulling van Woldring ben je voordelig uit! In ons ruime assortiment vind je een grote collectie Lampe Berger geuren voor elk jaargetijde en elk moment van de dag. Hou je van oosterse aroma’s met een vleugje frisheid? Kies dan voor de verrassende combinaties van de serie Orange Cinnamon. Ook het avontuurlijke Ocean Breeze is een aanvulling voor jouw woonkamer. Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online jouw Lampe Berger navulling!

Maison Berger autoparfum

De Maison Berger autoparfum zorgt voor een aangename parfum in de auto. Het parfum wordt verspreid door een metalen diffuser met een mooie vormgeving.  Een design object voor iedere auto. Middels een clip wordt hij gemakkelijk op de ventilator in de auto bevestigd. Voor elk model en elke parfum is tevens een navulling verkrijgbaar, deze zijn per 2 verpakt. Het autoparfum heeft een diameter van 4,6 cm en geeft gedurende 4-6 weken een heerlijk parfum af.

Maison Berger geurkaars

De Maison Berger geurkaars is ambachtelijk vervaardigd, met de hand gegoten en geparfumeerd door Franse meester-parfumeurs. De kaarsen van Maison Berger Paris zijn milieuvriendelijk en duurzaam en geproduceerd van plantaardige natuurlijke was, zonder kleurstoffen en volkomen vegan. Alle pitten zijn van natuurlijke katoen en zodanig gevlochten dat zij precies bij het parfum en het formaat passen.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews