Wedgwood Edme

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Wedgwood Edme

Wie Wedgwood zegt, zegt Wedgwood Edme. Al jarenlang is het merk Wedgwood verworven met het servies van Wedgwood Edme. De karakteristieke vormen en vloeiende motieven van de bordjes en kopjes dateert al vanaf de introductie in 1908. Door de romige crème kleur van Wedgwood Edme past het servies bij elke tafelsetting. De gebruikte materialen zorgen ervoor dat het overgrote deel serviesstukken magnetron- en vaatwasmachinebestendig is.


Wedgwood Edme schaal

Op een goed fundament kunt u bouwen. Dat doet u in stijl met de Wedgwood Edme schaal. Voor al uw salades, soep en pap zijn deze schalen een aanrader. Wederom met de gebruikelijke vormen, motieven en kleuren van Wedgwood. Bestel uw Wedgwood Edme schaal eenvoudig in onze webshop. Bent u op zoek naar een servies met meer kleur? Neem dan een kijkje bij de nostalgische en vrolijke borden en kopjes van Wedgwood Sarah’s Garden!

Wedgwood Edme mok

De ochtend met een kopje koffie beginnen kan u op de juiste weg helpen. Een goed begin van de dag is het halve werk. Waarom niet het begin van uw dag verbeteren met de Wedgwood Edme beker van de allerbeste kwaliteit? De crèmekleurige Wedgwood Edme beker is een welkome toevoeging bij uw servies. Door de mooie accenten en licht geribbelde patronen geeft het iets extra’s aan uw tafelsetting. Zoekt u een speels servies voor uw (klein-)kinderen? Ze zullen verrukt zijn van de bekers en bordjes van Wedgwood Peter Rabbit!

Wedgwood Edme theepot

Kom tot rust met uw favoriete thee, om even te ontspannen van de dagelijkse hectiek. Met de Wedgwood Edme theepot serveert u uw favoriete thee op de meest sierlijke wijze. Door de neutrale kleur dient de theepot als ideale aanvulling voor uw tafelsetting. Als u de Wedgwood Edme theepot wilt kopen, bent u bij Woldring op de juiste plek! Houdt u van servies met een originele stijl? Neem dan een kijkje bij Wedgwood Renaissnace Gold. Deze kopjes en bordjes hebben naast hun simpliciteit ook bijzondere reliëfpatronen.

Wedgwood Edme servies

Uw eettafel krijgt een traditioneel karakter met het Wedgwood Edme servies. Het servies is uitstekend te combineren met andere serviezen. Woldring is een specialist op het gebied van Wedgwood Edme servies en daardoor is er in onze webshop alleen de allerbeste kwaliteit te verkrijgen. Voor servies van een topdesigner kunt u terecht bij Wedgwood Jasper Conran White, servies met opvallende gestreepte combinaties en unieke ronde vormen.