Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Joseph Joseph

10 producten

Joseph Joseph

Houdt je badkamer of toilet schoon en netjes met het innovatieve assortiment badkameraccessoires van Joseph Joseph. Van een revolutionaire toiletborstel tot slimme opbergoplossingen, elk item heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Samen maken ze echter een indrukwekkende reeks stijlvolle en praktische producten die ervoor zorgen dat de badkamer de opgeruimdste kamer in huis blijft!

Joseph Joseph Flex™ toiletborstel

De Joseph Joseph Flex™ toiletborstel heeft een flexibele, D-vormige kop die alle gebieden bereikt, zelfs onder de rand. Het heeft ook ver uit elkaar geplaatste borstelharen die voorkomen dat vuil verstopt raakt en dat vloeistof snel wegloopt, wat betekent dat er minder kans is dat vuil water op de vloer druppelt. De toiletborstel wordt geleverd met een slanke roestvrijstalen houder die ook een vingerafdrukbestendige coating heeft.

Conventionele toiletborstels houden vuil en vloeistof vast, waardoor ze rommelig en onhygiënisch zijn om te gebruiken en schoon te maken. Ook kunnen hun borstelharen vervormen en slijten, wat betekent dat ze regelmatig moeten worden vervangen. Joseph Joseph Flex™ is een innovatieve toiletborstel die is ontworpen om al deze problemen op te lossen.

Joseph en Joseph kopen

De tweelingbroers Anthony Joseph en Richard Joseph ontwerpen en produceren sinds 2002 de beste en meest hippe keukenaccessoires. Sindsdien zijn ze één van de snelst groeiende bedrijven in de markt. De productrange van Joseph Joseph loopt uiteen van snijplanken tot vershouddozen. De gebroeders Joseph zorgen er, naast een prachtig design, altijd voor dat een bestaand product verbeterd wordt.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews