Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Thomas Nature

17 producten

Thomas Nature

Thomas Nature servies online kopen

Geef je eettafel een natuurlijke look met deze Thomas Nature collectie! Doordat de borden, kommen en schalen in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn kan je net zolang mixen en matchen tot dat je jouw perfecte geheel hebt. Ook is het servies uit deze collectie goed te combineren met andere series zoals de Thomas Loft collectie!

Thomas servies online kopen

Inmiddels is het meer dan 100 jaar geleden dat de porseleinfabriek Thomas werd opgericht. De collecties van Thomas zijn herkenbaar aan het moderne en eenvoudige design. Servies dat geschikt is voor alledaags gebruik! Sinds 1988 is Thomas onderdeel van de Rosenthal-groep. De afgelopen decennia is Rosenthal uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten binnen de branche!

Handgeglazuurd servies

Het servies uit de Thomas Nature collectie is gemaakt van hoge kwaliteit aardewerk, dat wordt gebakken op wel 1280 °C De onderdelen van deze serie zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: 'Sand', 'Water' en 'Leaf'. Doordat elk product met de hand wordt geglazuurd heeft elk onderdeel een uniek patroon. Samen vormen ze een prachtig geheel op jouw eettafel!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews